vineri, 30 mai 2014

Paint Party in Romania

 Events prezintă LIFE IN COLOR, cea mai mare petrecere cu vopsele din lume, pentru prima oara în România! Pe 12 iulie, turneul UNLEASH se dezlănțuie pe plaja Loft din Mamaia. Culori fosforescente, tunuri cu vopsea (pe bază de apă, care nu afecteazaă îmbrăcămintea sau pielea), lasere, acrobați, artificii și muzică dance cu DJ internaționali de top: Roger Sanchez,Adventure Club,Ernesto Ferreyra,DJs from Mars,Greeg&Onuc, o producție impresionantă, de talia Sensation, sunt ingredientele turneului UNLEASH.

 LIFE IN COLOR este un stil de viață, o cultură. Ceva care-ti permite să lasi la o parte toate grijile si să fii tu insuti. Simbolizează libertatea. Nu trebuie să tii cont de etichete, de cum te îmbraci sau de cum arati. Singura regulă a petrecerii (alta ca participantii să se joace frumos între ei) este de a purta alb pentru a spori efectele 3D pe vopselele viu colorate.
 Biletul costa 100 de lei si se pot cumpara de pe eventim.ro sau in reteaua Eventim,pe 12 iulie,la intrare biletul va costa 130 lei.
  Evenimentul este recomandat MTV si PROFM.
  Fiti alaturi de noi si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/LifeinColorRomania   ,unde va puteti anunta participarea la eveniment iar mai multe informatii gasiti pe site-ul oficial http://www.lifeincolor.com/

duminică, 25 mai 2014

Sanatate de la albinute

 De 8 martie am ajuns la spital si eu si baietelul,diagnostic:pneumonie.Dupa 6 zile de injectabil am revenit acasa foarte slabiti ,cu imunitatea la pamant.Dna doctor ne-a recomandat: sa nu folosim suplimente alimentare din farmacie ,pentru a ne pune pe picioare si pentru a creste imunitatea organismului ,ci sa folosim produse naturale ,mai ales miere de albine.
  Am inrosit internetul citind tot ce se putea despre mierea de albine,proprietati ,leacuri din miere de albine,produse special create  pentru cresterea imunitatatii si altele,asa am aflat ca :
- este rezultatul transformarii,de catre albine,a zaharurilor gasite pe flori intr-o pasta semilichida cu o compozitie chimica extrem de complexa
-o lingurita de miere de albine contine peste 400 de substante organice
-pe langa apa biologica si zaharuri mai contine si o serie de vitamine(complexul B, vitaminele A,C,D  si K),de minerale,de ceruri,de enzime ,ceea ce ii confera o valoare terapeutica uriasa.
-este cel mai putenic si cel mai rapid energizant natural cunoscut.
-este un antiinfectios natural
-este un stimulent al digestiei si al metabolismului
-mentine echilibrul endocrin
-este extrem de eficienta prin consumarea sistematica in cresterea si dezvoltarea armonioasa si normala a copiiilor atat fizic cat si psihic
  La recomandarile prietenilor dar si a altor persoane care au comandat,am intrat pe magazin Miere Sabadus ,acum la randul meu il recomand cu incredere.
  Magazinul Miere Sabadus va  ofera produse apicole naturale 100 % .Gasiti  miere de tei,salcam,floarea soarelui,rapita dar si propolis,laptisor de matca,tinctura de propolis,capacele de miere,energizant natural din miere,polen de albine,miere cu nuca  si  multe siropuri:sirop de catina cu miere,de afine cu miere si multe altele.
   Acest magazin online cu produse apicole este foarte usor de folosit,autentificarea se poate face si cu facebook,ceea ce il face si mai accesibil .Mi-ar place tare mult sa aiba o si o categorie cu afectiuni tratate cu ajutorul produselor apicole si in dreptul fiecarei afectiuni,produsele apicole recomandate.De asemeni ar fi extrem de util ca plata sa se faca si ramburs,mai ales ca sunt persoane care stau la o distanta foarte mare de cea mai apropiata banca ,s-ar castiga multi clienti astfel.In afara de aceste aspecte ,e singurul magazin de unde as comanda produse apicole online pentru ca garanteaza si mai ales sunt recomandati de persoane care au comandat deja ,ca produsele lor sunt facute din miere de albine naturala,nefalsificata.Produsele sunT ambalate impecabil si sunt transportate la client in conditii de siguranta.
     Ce vreau sa retineti e ca nu se administreaza miere de albine copiiilor sub 1 an,acestia fiind foarte sensibili la anumite microorganisme care se dezvolta in miere.
   Pentru cresterea imunitatii la copiii am gasit un produs care asa se si numeste : Imunitate pentru copii ,borcan de 440 grame si este un amestec de polen crud congelat,miere si tinctura de propolis iar rezultatele sunt deosebite,atat in ameliorarea unei game largi de afectiuni cat si in stimularea tonusului general.Este recomandat copiilor in deosebi in perioada de crestere,invatare,in covalescenta,avitaminoza,lipsa poftei de mancare.Pentru copii intre: 1-3 ani se recomanda 2lingurite zilnic
                                         4-7 ani  se recomnada 3lingurite zilnic
                                         8-11ani se recomanda 4 lingurite zilnic  indicat pe stomacul gol,in cura de minim 2 luni cu 1 luna pauza,apoi cura se poate relua,mai ales toamna si primavara.

sâmbătă, 24 mai 2014

microjoburi.ro

Microjoburi.ro   este o platforma online de mici activitati pe care oamenii sunt dispusi sa le faca pentru o recompensa in bani.
 Platforma e foarte usor de folosit,cu doar cateva clickuri,gasesti ceea ce cauti.Este un loc unde pasiunea ta devine un microbusiness dar si unde gasesti orice servicii ai nevoie. Toti cei care vor sa presteze un serviciu contra sumei de 50 de lei ,se pot inscrie ,eu am remarcat foarte multe,va enumar cateva:
- voi face meditatii la engleza si matematica (2 ore)
-voi plimba cainele 2-3 ore pe zi ,timp de o saptamana
-voi realiza fotografii de produs si comerciale
-voi avea grija de copilul tau
-voi realiza brosuri,flyere,stickere,logouri
-voi acorda consultanta pentru accesarea fondurilor nerambursabil
-voi oferi consultanta in achizitionarea unui autoturism.

 

Avantaje:                                                                                                                                        
1.Practic 50 de lei nu e o suma mare,dar daca vei presta servicii de mai multe ori veniturile tale vor creste considerabil iar daca vei cauta servicii cu siguranta vei economisi bani ,pentru ca majoritatea vor sa se promoveze sau sa presteze serviciile ,,afterwork,, ,pentru a castiga un ban in plus. 
2.Un alt mare avantaj e ca lucrezi cat vrei si cand vrei .
3.Ai acces la nivel international la o gama variata de proiecte si clienti
4.Platforma e usor de folosit
5.Oricand vrei iti poti incheia activitatea fara nici un fel de probleme
6.Poti presta servicii in mai multe domenii.
7.Scoti bani facand ceea ce iti place si capeti si experienta.
   Tu ce ai face pentru 50 de lei?
                                                                  

Eleganta la barbati

 Pentru mine un barbat este elegant daca poarta un parfum fin.
 Daca se imbraca simplu,clasic,e natural,are unghiile perfect curate ,pantofii neprafuiti si miroase fin atunci pentru mine e irezistibil.
  E foarte important sa-mi dea impresia ca eu sunt stapana pe situatie,chiar daca e timid sau in trecut a cunoscut 1000 de femei,a fi gentleman e inca la moda.
   Sotul meu e un barbat cu o personalitate putenica,atrage fara sa faca nimic,doar prin increderea in sine.Cautand pe net sa-i cumpar un parfum pentru ziua lui,am descoperit Parfumeriile Douglas si am gasit un parfum care i se potriveste perfect : Armani cod ice ,un parfum elegat care seduce prin prezenta  si carisma.

 
Parfumul promite sa surprinda prin printr-o aroma senzuala si captivanta,proaspata,cu note acidulate citrice la care se adauga note puternice lemnoase.                                                                                                
Un parfum de neuitat ! #BeUnforgettable ,un parfum putenic,dar totusi proaspat cu un ambalaj emblematic,care face pe oricine sa il urmeze!                                                                                                 

luni, 19 mai 2014

Festivalul Filmului European

Cele peste 40 de filme (drame,comedii,filme biografice,ducumentare si de animatie) din 25 de tari ,proiectate in Bucuresti si Targu-Mures in cadrul Festivalului Filmului European in perioada 9-15 mai,ne-au surprins,ne-au bucurat amintindu-ne ca impartasim aceleasi valori europene: inspiratie,multiculturalism,traditie ,ceativitate.
 

Festivalul a fost organizat de Institutul Cultural Roman in colaborare cu Reprezentanta Comisiei Europene in Romania sub egida EUNIC si cu sprijinul ambasadelor si centrelor culturale ale tarilor participante.
Aproape 6000 de spectatori au vizionat peliculele in cadrul Festivalului Filmului European.Doua sali de cinema din Bucuresti: Studio si Elvire Popesco au gazduit filmele festivalului,lor li s-a adaugat si Cinema Arta din Cluj.
  Documentarul,,Bucuresti,unde esti?,,prezentat in avanpremiera la Festivalul Filmului European , regizat de Vlad Petri a castigat premiul publicului .Premiul publicului este unul onorific si de popularitate,oferit de organizatori peliculei care a adunat cele mai multe voturi pe http://www.ffe.ro/ .
  Detalii despre proiectii,eveniment si alte informatii se gasesc atat pe site-ul http://www.ffe.ro/ cat si pe pagina lor de facebook https://www.facebook.com/ffeRomania

   
  

duminică, 18 mai 2014

O casa curata cu produse ecologice

  Pastrarea unei atmosfere curata in casa e foarte importanta pentru sanatatea intregii familii.
  Deoarece folosirea unor produse de curatare ce contin substante chimice pot mai mult dauna sanatatii prin provocarea de astm,alergii,probleme respiratorii sau dermatologice ,mai ales in cazul copiilor,va recomand sa folositi produse de curatat ecologice.
   Praful de pe covoare  eu il aspir de doua ori pe saptamana si neaparat curat sacul aspiratorului dupa fiecare aspirare.
   Expunerea indelungata si folosirea excesiva a pesticidelor pot provoca probleme grave: de la probleme respiratorii pana la dezvoltare anormala a creerului,de aceea va recomand solutii naturale si ecologice de curatat de la Planet Pure si Ecodo.
   Planet Pure este o firma austriaca specializata in producerea de detergenti bio din nuci de sapun.Gama lor cuprinde detergenti bio de rufe,detergenti bio de vase,balsamuri naturale de rufe,solutii bio de curatare a geamurilor,toaletei sau a diferitelor suprafete din casa,au inclusiv o gama de detergenti bio dedicata copiilor.Produsele sunt certificate Austri Bio Garante.
Un produs miraculos la care nu renunt niciodata este sprayul  pentru indepartarea petelor ,de la Ecodo,sprayul este eficient pentru indepartarea petelor de fructe,iarba,cerneala,grasimi si este foarte usor de utilizat: se agita apoi se pulverizeaza pe pata ,se freaca putin apoi se lasa sa actioneze 15 minute,dupa care se spala normal.
  Contra gandacilor de bucatarie sau insectelor din casa,va recomand : Insecticidul ecologic pe baza de piretru,potrivit pentru combaterea insectelor precum: muste,tantari,molii,viespi,purici,capuse,furnici,paianjeni,gandaci .

Pentru rufe recomand folosirea detergentilor  bio din nuci de sapun.Eu folosesc de ceva timp detergentul bio pentru rufe delicate din nuci de sapun  cu miros de trandafiri.Contine 1,55 l ,suficient pentru 31 de spalari. 

Multe alte produse  si informatii gasiti pe site-ul www.nucidesapun.ro  cat si pe pagina de facebook a acestora Nuci de sapun

sâmbătă, 17 mai 2014

Oje din gama The One

Oriflame ne incanta in noua gama The One cu doua noi nuante :Cappuccino si Orchid.
Sticlutele au un design frumos ,interesant,contin 8 ml.de oja iar pensula mare faciliteaza aplicarea.Timpul de uscare este extrem de scurt pentru mine acest lucru reprezinta un mare bonus.

Nu uitati ca intotdeauna ,pentru o mare rezistenta sa apliocati de 2 ori oja pe unghie,chiara daca o prima aplicare vi se va parea suficient.Nuantele mate sunt extrem de frumoase iar aspectul final e unul cremos.

Review pudra The One Illuskin

 The One Illuskin Powder by Oriflame


Am testat nuanta medium de pudra ultr-fina din gama The One de la Oriflame.Tehnologia HaloLight promite
sa lumineze si sa perfectioneze tenul.
Este o pudra presata,are o textura ultrafina si imi place enorm ca nu se  strange in liniile fine ale pielii.

             Imi place ca nu incarca tenul ,se fixeaza excelent  pe piele ,lasand tenul matasos la atingere cu un aspect natural,mat.

Review Corector The One by Oriflame

  The One Illuskin Concealer
 Am testat corectorul-anticearcan de la Oriflame din gama The One ,nuanta Nude Beige,este super bun!!!!! cearcanele,pungile de sub ochi ,imperfectiunile sunt perfect acoperite.

Il ador pentru textura sa cremoasa,non-grasa si pentru ca ilumineaza pielea lasand un aspect perfect natural.
Aplicati punctual,apoi uniformizati usor cu degetele pana la un aspect omogen,se aplica foarte usorsi rezista cam 16 ore,il recomand!!!










             

Review rimel The One by Oriflame

  The One Volume Blast Mascara
  Pentru mine rimelul e un produs de care nu ma pot desparti,niciodata,dar niciodata! Am testat noul rimel din gama The One de la Oriflame.
Are o formula cremoasa combinatacu sistemul Bold Boost Wax si promite separare,alungire,curbare si mega volum.
 Periuta cu foarte multi peri mici ajunge la fiecare geana pentru o super separare si ultra volum.Tocmai datorita acestei periute  eu va recomand sa nu-l aplicati excesiv pentru ca vi se va parea ca incarca genele.Aplicat corect el face exact ce promite:confera volum genelor.

Review fard crema pentru pleoape The One by Oriflame

  Colour Impact Cream Eye Shadow
Am primit de la Oriflame,pentru testare,trei din nuantele fardului crema pentru pleoape din noua colectie The One: Peige Pearl,Golden Brown,Olive Green.
  Aceste 3 nuante fac parte din gama Mega Impact care contine 8 nuante.
  Eu le-am folosit si individual dar  si combinate,efectul e senjational si ce m-a impresionat a fost ca fardul nu se strange in pliul pleoapei,ce ma speria inainte cand foloseam alte farduri crema.
  Ambalajul este unul dragut,contine 4 gr de produs si pretul e accesibil.Sunt usor de aplicat se intinde foarte usor iar culorile sunt pigmentate .Le ador!



vineri, 16 mai 2014

Romania libera

  Romania libera este site-ul care ne furnizeaza informatii detaliate si actualizate desprenoutatile vremii.Noul  design al site-ului este superior iar informatiile sunt mult mai bine structurate.
  Imi  place ca atunci cand deschid site-ul in dreapta apare butonul de like pentru Facebook.
 Aceasta retea de socializare este foarte populara si imi  place sa imi apara in news feed informatiile  distribuite si pe pagina de facebook  a site-ului, in timp real.


Imi place mult de tot si rubrica ,,Stil de viata,, ma relaxeaza sa citesc articole despre : alimentatie,moda sau familie.

Mi-ar place si o rubrica cu concursuri ,sunt site-uri pe care intru zilnic de ani de zile doar pentru acest aspect dar unde nu am castigat niciodata si fara sa-mi dau seama ma trezesc citind si stirile zilei tot acolo.

Danone-de 15 ani in Romania

Grupul Danole este lider mondial pe segmentul de produse lactate proaspete.In Romania ,Danone produce de 15 in fabrica din Bucuresti : lapte ,iaurturi,smantana cu lapte colectat de la fermele romanesti ,combinand experienta de aproape 100 de ani a Grupului Danone cu preferintele locale reusind sa fie lider pe piata pentru lactatele proaspete.

 Pe site-ul  lor  danone.ro puteti descoperi informatii foarte utile despre : produsele Danone, istoria Danone,despre modul de preparare a produselor,gama lor diversificata ,despre modul in care se implica Danone in sustinerea diferitelor proiecte ,despre beneficiile consumului de iaurturi si multe altele
  Personal as adauga la acest site un forum unde clientii sa puna intrebari si unde sa primim lamuriri din partea reprezentantilor firmei.

Copiii mei sunt mari consumatori de Danone Disney ,acesta este un desert usor facut din lapte proaspat,copiii mei sunt incantati nu numai de aspect cat si de gustul delicios.




In the mood for Prokofiev

 Alexandru Tomescu este cel mai apreciat violonist roman.A studiat in Romania ,Elvetia si S.U.A ,a castigat  cele mai importante competitii de profil din lume si concerteaza pe toate meridianele globului.
  Eduard Kunz este castigator al unora dintre cele mai importante competitii de pian din lume ,aflandu-se in topul celor mai buni 10 pianisti.Este nascut in Siberia iar legatura sa cu Romania s-a format cand a castigat Concursul International ,,George Enescu,, 2007 .
  Cei doi va invita la un regal muzical: Turneul  National Stradivarius 2014-In The Mood for Prokofiev.Programul este unul foarte atractiv:Integrala Sonatelor pentru vioara si pian de Serghei Prokofiev,precum si o serie de lucrari de acelasi compozitor pentru aceste doua instrumente.

  Acest turneu cuprinde 12 orase din Romania:

   -Targu Mures   -18 mai  -Palatul Culturii
 
  -Bistrita          -20mai  -Sinagoga

  - Cluj-Napoca-21mai  -Casa Studentilor

  -Timisoara      -25 mai -Filarmonica,,Banatul,,

  -Oradea         -27 mai -Filarmonica Oradea

  -Hunedoara   -29mai  -Castelul Corvinilor

  -Sibiu            -30mai  -Filarmonica Sibiu

 -Pitesti            -2iunie  -Casa de Cultura a sindicatelor

 -Craiova         -4iunie  -Filarmonica,,Oltenia,,

 -Bacau           -7 iunie -Filarmonica Bacau

 -Iasi              -9iunie  -Universitatea de Muzica

 -Bucuresti      -11iunie -Sala Radio

Turneul Stradivarius se afla in topul celor mai importante evenimente culturale ale stagiunii de muzica clasica si este dedicat in fiecare an unei cauze de responsabilizare sociala.Anul acesta banii vor fi donati Fundatiei Hope and Homes for Children Romania,fundatie care este dedicata inchiderii institutiilor de tip vechi si relocarii copiilor in asistenta sociala sau in case de tip familial.

Biletele se pot comanda aici .

joi, 15 mai 2014

Magie la Sibiu

 Din  5 iunie magia teatrului apare iar pe strazile din Sibiu  Ce-a de-a XXI-a editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu .se va desfasura in perioada 6-15 iunie,sub genericul,,Unicitate in Diversitate,, .


 Editia din acest an propune o calatorie in lumea dansului,printr-un sezon de spectacole cu artisti de pe 5 continente :America de Sud,Europa si Asia :

-Polish Dance Theatre-Poznan Balet

-Rojas i Rodriguez(Nuevo Ballet Espaniol)-Cambio del Tercio

-Cesc Gelabert

-Maria Pages

-din Romania Compania de dans: Cisne Negro

-Dance Company Golde G.

-Batsheva Etsemble

-Maria Kong Dancers Company

-0livier Dubois

-Ramirez si Hyun-Jung Wang

-Kanazawa Butoh Kan 

   Festivalul International de teatru de la Sibiu este un eveniment ce promoveaza excelenta in artele spectacolului.

Biletele le puteti cumpara de pe Eventim.ro
Pentru mai multe informatii despre program si spectacole gasiti pe site-ul http://www.sibfest.ro/  si pe pagina  lor de facebook SibFest  



Cele mai frumoase nave cu panze

In perioada 24-27 mai ,oricine se afla in Portul Constanta ,poate sa urce gratuit  la bordul celor mai spectaculoase nave cu panze din lume.
 8 tari vor fi reprezentate la Regata care se desfasoara pentru prima data in Marea Neagra .Romania participa cu navele Mircea si Adornate
Numarul total de nave inscrise este 14.Din diverite motive,cele 3 veliere rusesti nu ajung la Constanta.
 Pentru nava romaneasc Mircea,competitia este foarte importanta pentru ca in acest an implineste 75 de ani de la constructie.
Velierul Mircea






Nava Adornate a Romaniei


Promo al evenimentului SCF Black Sea Tall Ships Regatta 2014, competitie internationala de sail training, gazduita de Portul Constanta intre 24-27 mai 2014:    https://www.youtube.com/watch?v=beCElW_x6Q4                                                                               




 Afla toate detaliile despre Regata Marii Negre aici: http://tallshipsconstanta.ro/   




Dermatita de scutec

Bebelusul meu avea o iritatie urata in zona genitala,extinsa un pic si pe picioruse.Zona iritata era foarte rosie,cu mici brobonele unite intre ele.Nu parea sa o usture sau sa o jeneze in vreun fel dar eu ma panicam   de cate ori o schimbam.
 La recomandarea medicului de familie,am dat-o cu Bepanthen,nici un efect,apoi am mers la medicul pediatru care mi-a recomandat Elocom ,efect minim,iritati nu disparea total.
 La recomandarea unei farmaciste am luat Crema antiiritatii-scutec  de la Himalaya  ,mi se parea prea ieftina,10 lei pentru un tub de 20 gr.
 Am dat-o de fiecare data cand ii schimbam scutecul
  Crema contine:
  -ulei de Vitex de China ,care calmeaza durerea
  -oxid de zinc,care grabeste vindecarea iritatie
  -aloe vera si ulei de migdale ,care calmeaza pielea
    Indiferent de cauza dermatitei de scutec,numita si eritem fesier: scaune frecvente,introduserea unor noi alimente,diferite infectii bacteriene si fungice,servetele umede sau scutece de proasta calitate,schimbarea scutecului mai rar,piele sensibila,folosirea antibioticelor ,eu,ca mamica de doi copii va recomand cu incredere Crema antiiritatii-scutec de la hboutique.ro

miercuri, 14 mai 2014

Iubesc muzica folk

 Iubesc muzica folk! Ma regasesc perfect ,ca si acum 10 ani,in cuvintele ei,in acordurile ei,in tot ceea ce te face sa traiesti si sa simti.
  Muzica folk nu e complicata ,e acea stare de spirit care se regasesc in fiecare,acea traire,care iti da puterea sa o iei in fiecare zi de la capat cu toate ca  aveai impresia ca nu mai poti.
  Uneori aceasta muzica e un fel de eliberare,un motiv pentru echilibrare,un mod de a ne consuma si reincarca in acelasi timp.
 Ascultati impreuna cu mine aceasta piesa superba ,, De 30 de ani,, http://www.youtube.com/watch?v=LyaM9MYiK6s  a Alinei Manole  ,e o poveste! povestea unui om ,poveste in care majoritatea ne regasim...
 mda,am 30 de ani si viata mea pana acum a fost doar o asteptare,asteptare sa cresc,asteptare sa termin facultatea,acum astept in continuare,astept sa revina acasa ,sa sune macar.. 

 te astept de ....ani lumina/
lumea n-are nicio vina
/ te astept doar de o noapte/fara vorbe,doar cu fapte/ 
te astept un asfintit
/nici aseara n-ai venit   
  

Alina Manole lanseaza noul album in data de 2 si 3 iunie,ora 19:30 ,la teatrul Excelsior.

     

Amintiri din alte vremuri

Cred ca aveam vreo 7 ani,era  inainte de Revolutia din 1989,cand impreuna cu alti copiii,am inceput sa colindam campurile din preajma satucului nostru.
Am intrat toti intr-un lan de grau si ne-am asezat cu fata in sus privind cerul superb de deasupra noastra,dupa vreo 10 minute un copil a dat alarma,aparuse cineva de la paza cu o sareta si un bici si astepta sa ne identifice.
  Am rupt-o la fuga toti,cum eram cea mai mica,am ramas in urma si m-a prins dar nu am spus un cuvant despre ceilalti copiii,i-am spus doar ca nu-i cunosteam.
  Tatal meu a primit atunci o amenda cat salariul meu,dar nu s-a suparat pe mine,mi-a spus doar ca e ok sa fii altfel,sa nu fii la fel ca ceilalti chiar daca esti pedepsit pentru asta.Aceste cuvinte mi-au dat curaj in viata.
   Mircea Hodarnau  lanseaza pe 17 mai 2014,la ora 12,la Casa Gazelor Naturale Medias,cartea ,,Sperante pe cartela,, care cuprinde astfel de povesti din vremea comunistilor.De abia astept sa o citesc!



marți, 13 mai 2014

Iubesc viata asta imperfecta

 Aveam un loc de munca excelent,ma casatorisem cu barbatul pe care l-am vrut,aveam bani sa fac ce vreau,eram si frumoasa,aveam tot,dar era asa liniste in casa asa ca ne-am hotarat sa facem un bebe.Zis si facut.A urmat o perioada de 9 luni minunata,toata lumea ma rasfata,totul era perfect.
 Si bebe tot perfect !totul se invartea in jurul lui,TOTUL! si noi toti,doar viata mea se schimbase: nopti nedormite,kilograme in plus,vergeturi si celulita,biberoane,colici...haos.
  Au trecut 7 ani de atunci ,bebelusul meu a devenit un baiat ,am uitat tot: durerile nasterii,haosul ce a urmat,ca nu mai aveam timp sa ma pieptan,sa mananc ,sa stau in cada ,sa ma rasfat,sa ies cu fetele.
 Nu numai ca am uitat ci le-am acceptat incat a urmat inca o fetita,totul e mult mai usor la al doilea copil,stii ce te asteapta ,stii sa te porti cu bebelusul si cu cei din jur.
   Si cresc copiii si cresc si grijile: vanatai,dureri de burtica,semne pe picioare,raceli si alte nopti nedormite ,frica sa nu se imbolnaveasca si alte ganduri care noaptea nu-ti dau pace.
  Ma trezesc in fiecare zi la ora 6 si le pregatesc gentutele pentru gradinita: sandwich,apa ,prosopel si ceva dulce,le prepar si un sandwich pentru acasa,apoi ii trezesc cu mii de pupici ,iar ei ma rasplatesc cu zambete.In fiecare zi avem aceeasi problema: cu ce sa se imbrace ,si incep sa scoata din rafturi si probeaza si probeaza si probeaza,uneori ii si pedepsesc ca scot toate hainele din sifoner si tot nu le place nimic.Dupa ce intr-un sfarsit ii imbrac ii duc la gradi cu masina si pana ii iau la 12 nu fac altceva decat sa strang dupa ei,haine imprastiate peste tot,jucarii toata casa ,desene de carioca pe pereti,desene cu ruj dupa canapea si imi zic mereu ca o sa-i pedepsesc aspru daca imi mai fac probleme dar uit pana a doua zi .
   Daca as putea da timpul inapoi nu as schimba nimic,nu as da pe nimic din lume aceasta senzatie superba de a fi responsabil de o viata,de a fi iubita de un sufletel atat de pur ,de a-l invata tot ce stiu,de a-i da aripi sa zboare si de a-l lasa sa zboare sa-si traiasca viata asa cum vrea ,asa cum am facut si noi.
    Daca si tu iti iubesti viata asta imperfecta cu griji si responsabilitati,alatuta-te noua  aici suntem mai multi ,bucurosi sa ne traim viata asa cum e.

Tratament antiacnee

 Dupa ce am testat foarte multe creme,tratamente si diferite masti antiacnee, fara efect ,sau care doar ameliorau problema cosurilor si a punctelor negre, am descoperit Clarina,o crema de la hboutique.ro ,pretul ei este unul mai mult decat accesibil,un tub de 30 gr. costa 7 lei.
  Clarina este o crema naturala recomandata in tratamentul acneei,este potrivita oricarui tip de ten,fara a avea efecte secundare ,de genul iritatiilor sau mancarimilor.
   Contine ingrediente cu afect antibacterian,antiinflamator si cicatrizant ce actioneaza asupra infectiilor si inflamatiilor pielii.

E usor de utilizat si dupa 1 minut de la aplicare se simte o racorire a pielii .Se aplica  de 2 ori pe zi,dimineata  si seara,doar pe zonele afectate si dupa o luna de la prima folosire veti observa disparitia acneei.

review Fond de ten The one by Oriflame

THE ONE IlluSkin Foundation

 
Am testat fondul de ten Illuskin Foundation din noua gama The One de la Oriflame,nuanta Natural  Beige.
De la inceput mi-a placut pentru ca are sistem de dozare,acea pompita care il face foarte usor de folosit. Nuanta e foarte potrivita tenului meu,perfecta chiar .La aplicare nu am observat nimic pe fata,parca ma dadeam cu crema,nu cu un fond te ten ,apoi am realizat ca el uniformizeaza tenul si pune in valoare stralucirea naturala.                                                                                                                                                    
Am inceput sa-l folosesc zilnic,e un fond de ten care se poate folosi fara probleme ziua,nu da impresia de ,,fata de portelan,, si cel mai impresionant mi s-a parut faptul ca are si factor de protectie SPF20 .            





luni, 12 mai 2014

Review Luciu de buze The One de la Oriflame

    The One Power Shine Lip Gloss


Am testat de curand  doua nuante din luciul de buze ,din noua gama The One de la Oriflame.Am observat inainte sa il deschid ca e extrem de stralucitor dar o data aplicat pe buze am constatat ca nu e exagerat de stralucitor ci acele particule stralucitoare nu fac altceva decat sa uniformizeze culoare pe buze.
  Inca de cand l-am deschis m-a fermecat mirosul irezistibil ,dulce,placut,de pepene,.
  Nuantele sunt placute si se pot purta in orice moment al zilei si chiar daca isi mai reduce din intensitatedupa o perioada,imi simt buzele hidratate in continuare.
   In concluzie il recomand,nu am nimic de reprosat,e sigur un produs care nu trebuie sa va lipseasca din poseta!

sâmbătă, 10 mai 2014

Oferta speciala de la Himalaya

Himalaya AyurSlim capsule 1+1 gratis! la pretul de 24,50 de lei!
  Formula naturala pentru mentinerea greutatii!
  
 Ingrediente : 
-pulberi: Balsamodendron mukul 70mg
extracte: 
-GarciaCambogia 300mg,Gumnema Sylyestre 10mg,Terminalia chebula 10 mg,Trigonela foenum-graeceum10mg
excipienti:
-celuloza microcristica

Produs recomandat persoanelor care doresc sa piarda kilogramele in plus,reducand doar din depozitele de grasimi,cu pastrarea masei musculare.
O cutie contine 60 de capsule,iar ca mod de administrare: cate 2 capsule de 2 ori pe zi,inainte sau dupa masa,pe o perioada de minim 3-6 luni  

Nu se recomanda femeilor insarcinate,bolnavilor de icter,sau cu disfunctii renale,diabeticilor,sau persoanelor cu alte tulburari metabolice,hipertensivilor sau cu alte tulburari cardiovasculare    . 
Producator : Himalaya Herbal











       
                                                                    

Tratament anticelulitic

   Celulita,pana nu demult era un subiect tabu,mai ales vara ,cand imbracam rochite sau mergem la mare.Celulita  este o modificare a tesuturilor subcutanate ,modificari induse in special de cresterea tesutului gras de sub piele.
  Acest aspect de coaja de portocala este o afectiune care nu tine cont de varsta sau de greutate corporala.
  Acum se stie ca majoritatea femeilor se confrunta cu aceasta problema, mai ales pe coapse si brate,iar ultimul timp au aparut pe piata diferite tratamente anticelulita.,foarte eficiente,dar frumusetea trebuie sa inceapa din interior.
 Desi aceasta  problema care tine de aspectul fizic  ne poate afecta si psihic nu toata lumea isi permite sa cheltuiasca banii sau timpul in saloanele de cosmetica si sa testeze diferite aparate, putem incerca eliminarea celulitei acasa.
  In primul rand pentru o piele elastica trebuie sa avem un regim alimentar sanatos ,sa consumam minim 2 litri de apa pe zi si sa consumam multe fructe si legume,bogate in fibre si vitamine.
 Apoi activitatea fizica nu trebuie neglijata,de la mersul pe jos,pana la jogging,mers cu bicicleta,sala,macar 1-2 ore pe saptamana,sportul este foarte util in eliminarea celulitei.
 Un alt remediu la fel de eficient e masajul anticelulitic,in acest sens recomand folosirea cremei de masaj termoactive Deliline-crema riscaldante  de la Total Pro Beauty,fabricata in Italia si care are un pret accesibil pentru calitatile ei.Crema se aplica din abundenta si se maseaza apasat cam 15 minute dupa care va aparea efectul de incalzire si inrosire.La mine produsul si-a facut destul de repede efectul si pentru mine a fost un lucru foarte imbucurator
.Un alt aspect,la fel de important:trebuie sa evitam stresul.Cand suntem stresate procesel biochimice sunt perturbate,la fel si unele functii si tesuturi,ceea ce duce la aparitia celulitei,asa ca: relax and be beautiful!!!
   

The One by Oriflame

Am primit pentru testare produse din noua colectie The One de la Oriflame ,am ramas placut impresionata de la prima vedere,de la ambalaj,miros si pana la rezistenta ,produsele si-au dovedit eficacitatea si calitatea,sunt extrem de multumita!
 
Mi-am chemat doua verisoare si am inceput testare,pacat ca aparatul meu foto a incetat sa mai functioneze.Am incercat diferite modele pe unghii cu noile nuante,diferite combinatii pentru ochi cu nuantele superbe de fard cremos rezistent,dar impresionate am ramas in mod deosebit de fondul de ten pe care l-am aplicat ca si o crema pentru ca are o textura lichida,e un produs miraculos si nu pot trece cu vederea nici glossurile,nu prea stralucitoare,asadar merg perfect pentru zi si mai ales mirosul lor dulce.
                                                 
    Dupa vreo doua ore de testare,am realizat ca deja consumasem mare parte din fiecare produs,dar pentru ca cei de la Oriflame ne-au trimis si catalog,am facut o noua comanda,pentru ca noile produse au devenit favoritele mele   ,le recomand cu incredere.