miercuri, 30 iulie 2014

Pulberea organica din orz verde de ajutor in slabire si modelare

 Eu ,treizeci si unu de ani si cincizeci de kilograme,verisoara mea,douazeci si unu de ani si cu treizeci de kilograme mai mult.De cate ori venea pe la mine ma facea slabanoaga,iar eu faceam haz de necaz de kilogramele ei.Mi-am dat seama ca aceste kilograme in plus sunt o mare problema pentru ea,atunci cand a ajuns la spital,in stare grava,dupa ce comandase ca si colegele ei de facultate,de pe internet,niste pastile care ii promiteau marea cu sarea,ca va slabi foarte mult in timp foarte scurt.
 A iesit din spital si foarte speriata de experienta traita a inceput sa citeasca mai mult despre obezitate,chiar m-a intrebat de multe ori ce fac de sunt asa slaba.Eu,mamica a doi copiii,nascuti la diferenta mica unul de celalat si fara o bona sau o bunica sa ma ajute,i-am tot explicat ca programul meu e asa de incarcat si grija de copiii e imensa si seara dupa ce le fac baita si-i culc ,de obicei sunt prea obosita ca sa mai mananc,iar in timpul zilei ciugulesc cate ceva in timp ce le prepar lor masa,sau din ce le ramane dupa ce servesc masa.
 Acum,verisoara mea , a inceput sa consume produse naturiste ,a descoperit gama Naturya , si consuma  smothie-uri verzi:lenduieste cateva legume si adauga pudra organica de orz verde sau  amesteca aceasta pudra organica de orz verde cu un iaurt de fructe si miere.
Pudra organica  de orz verde este foarte usor de consumat ,ca si bautura ,amestecata cu suc de fructe,sau doar cu apa, sau se poate adauga in sosuri sau in batoanele facute in casa,este un excelent adjuvant in curele de slabire si modelare corporala avand un continut mare de minerale esentiale.
 E foarte important sa nu va asteptati la minuni peste noapte,mai mult,e extrem de important sa fiti informate si  hotarate cand incepeti o dieta si sa aveti rabdare si calm.

sâmbătă, 26 iulie 2014

Cadouri deosebite

  De curand mama mea a implinit cincizeci de ani,e o femeie foarte sigura pe ea si multumita de tot ce are,iar eu o apreciez enorm,am ce invata de la ea.M-am tot gandit ce sa-i iau drept cadou,dar parca nimic nu era suficient ca sa-mi exprim dragostea,plus ca nu vroiam ceva valoros ci mai mult ceva simbolic,sentimental,personalizat.
 M-am tot gandit la hobby-urile mamei,la cum sa-l impachetez,la ce buget sa ma incadrez,daca sa-i scriu si un bilet sau nu ,dar inca nu gasisem obiectul potrivit,care sa-i incante inima.
 Am cautat pe sfantul google idei de cadouri si am ajuns pe site-u PhotoFancy unde am gasit un izvor nesecat de idei de cadouri personalizate si de cum poti sa daruiesti cuiva ceva simplu dar atat de imprimat de emotie si sentimente,aveam de ales dintr-o multime de posibilitati: o cana de cafea personalizata cu pozele nepoteilor,un tricou pe care sa fie imprimata o fotografie de la nunta parintilor,o geanta de cumparaturi cu o poza din ultimul concediu petrecut in Delta unde era intr-o barca alaturi de tatal meu si multe ,multe alte posibilitati.
  Site-ul este foarte usor de folosit,in functie de obiectul pe care il alegi: cana,geanta,ceas
,calendar,tricou,perna,brelocuri,ochelari,etc,ai posibilitatea de pesonalizare,de imprimare cu propriile imagini,nume,texte si de editare a pozelor online  ,cu diferite efecte: corectura profesionala cu un singur click,prelucrare de imagini (rotire,decupare,imbunatatirea calitatii imaginii),decoruri si rame deosebite.Foarte interesant e si functia Magic Name,cu ajutorul careia poti crea online imagini personalizate cu numele dorit ,mai mult de atat o linie telefonica de asistenta va sta la dispozitie.
 Asa ca am hotarat,sun toate rudele si facem o petrecere surpriza,incepem cu un  tort surpriza,iar un ceas de perete personalizat cu poza nepoteilor sigur ii va face placere.

miercuri, 23 iulie 2014

Produse profesionale pentru epilat

 Vara,soare,cald..in sfarsit se apropie concediul si cum vechea mea problema ,pilozitatea excesiva,incepea deja sa-mi dea batai de cap,am inceput sa caut solutii.Cand am inceput sa ma epilez nu-mi permiteam un epilator ,de salon nici vorba,asa ca am inceput cu bigul acasa,dar in timp parul ,mai ales pe picioare a inceput sa se indeseasca foarte mult si sa apara doar la doua zile.
 Pentru ca locuiesc la tara,ca sa ajung la salon trebuie sa trec Dunarea cu bacul,timp pierdut,bani irositi asa ca am hotarat sa cer ajutorul unei colege de liceu care lucreaza in domeniu in Italia si care se afla in concediu acasa in Romania.I-am cerut ajutorul pentru zona inghinala si axila si sa ma invete sa ma descurc singura pentru picioare si maini.M-a sfatuit sa folosesc doar produse de calitate,ele sunt secretul pentru un epilat de calitate si usor de facut acasa.Mi-a recomandat site-ul Epilatpro.ro ,de unde si ea comanda cand se afla in tara,au cea mai variata gama de produse profesionala pentru epilat,preturi foarte bune,sunt extrem de seriosi si importa produsele de la fabrici renumite din Italia.
  Asa ca ,la sfatul ei,am comandat ceara de unica folosinta si ulei dupa epilat  si dupa ce am primit coletul ne-am pus pe treaba.
   Fetelor,e foarte important sa cititi instructiunile,sa testati temperatura produsuli inainte de a-l aplica pe piele,sa aplicati ceara in directia de crestere a firelor de par,sa folositi benzi de hartie sau panza pentru produsele care nu se trag cu mana(presati deasupra benzile si ceara se imprima pe ele),cand desprindeti ceara o faceti in sensul invers cresterii firelor de par si de la glezna in sus si trebuie sa tragi spre tine ,nu in sus.
 Dupa epilare,pentru a evita iritatiile,masati zona cu uleiuri dupa epilat,aceste uleiuri indeparteaza si posibilele resturi de ceara si dau un sentiment placut de prospetime.
  In sfarsit pot pleca in concediu linistita,ca nu mai trebuie sa pierd vremea in fiecare zi,epilandu-ma cu bigul si acum pielea e mult mai fina si o perioada mult mai lunga de timp.Nu uitati : folositi doar produse de calitate!!! doar asa pielea voastra nu va avea de suferit.

luni, 21 iulie 2014

Televizorul pe care il voi cumpara

  De un an de zile strangem bani sa renovam holul si sufrageria,mai ales ca nu le putea renova separat deoarece avem  arcada intre hol si sufragerie.Intr-un final,am adus un unchi zugrav si ne-a varuit peretii in alb,am schimbat parchetul,am luat perdele si draperii noi,masuta de televizor tot noua si musai covoare asortate cu noile draperii si neaparat mov.M-am gandit ca ar fi prea de tot sa am si canapeaua mov asa ca am  combinat movul cu o canapea neagra.
  Totul era schimbat mai putin televizorul nostru ,mare,greu si patratos si care facea multa caldura,luat cu banii de la nunta si care implinise de curand 8 ani.Ne-am gandit sa ne luam altul nou,dar acum lucrurile nu mai sunt asa de simple ca inainte, citeam pe net ca exista cu led ,lcd,plasma,2d,3d si chiar nu stiam diferenta dintre toate aceste caracteristici.
  Am inceput cu diagonala,intr-o camera de 4 metri latime pe 5 metri lungime,ne-am gandit ca un televizor cu o diagonala de 82 de centimetrii e suficient,nu vroiam sa fie nici imens sa contrasteze cu restul lucrurilor.
  Led tv-urile sunt la putere si nu mai e mare diferenta fata de lcd-uri,iar plasmele au cam pierdut teren ,deci ..cu led,mai ales ca si consuma mai putin si sunt si mai subtiri.
 Dupa ce am inrosit internetul cautand tot felul de informatii,am gasit pe Dwyn.ro.modelul de televizor pe care vreau sa-l achizitionez http://www.dwyn.ro/samsung_82cm_led_32eh5000-12962-0.html  si e si de firma,e Samsung ,are si reducere si garantie 24 de luni si inca un aspect foarte important transportul e gratuit,e super!
Mai multe modele de televizoare aici : http://www.dwyn.ro/televizoare-televizoare_lcd_led_plasma-27-0-0.html

sâmbătă, 19 iulie 2014

Cum mi-am invatat copiii sa doarma singuri

 Sotul meu lucreaza ca sofer de TIR,pe comunitate,aprovizioneaza marile lanturi de hipermarketuri din diferite tari,lucreaza doua luni apoi o luna sta acasa si tot asa.Cand vine acasa cei doi copiii ai nostrii,un baietel de 7 ani si o fetita de 5 nu-i dau pace nici  cinci minute,sunt topiti dupa tatal lor mai ales ca-i si rasfata foarte mult.
 Cat timp era plecat sotul  eu dormeam cu cei mici,de fapt ma chinuiam sa dorm,pentru ca intr-un pat matrimonial,in dormitorul nostru,dormeam la picioarele copiiilor.Cand sotul meu venea acasa dormea el cu ei iar eu ajungeam pe canapea,iar timpul petrecut doar cu sotul meu a scazut considerabil,mai ales ca el adormea  inaintea copiilor.
  Asa ca m-am hotarat sa-i invat sa doarma singuri in dormitorul lor. Am asteptat sa plece sotul la munca in strainatate, m-am inarmat cu multa rabdare si pentru inceput am facut din dormitorul lor un loc placut ,atragator pentru ei.Le-am cumparat un pat in forma de masina ,de autobuz de fapt,supraetajat,o veioza cu personaje din desenele animate,un fotoliu pentru mine de pe care sa le citesc povesti si start!
 
Am inceput seara cu o baita relaxanta,apoi m-am jucat cu ei putin,i-am pus la locurile lor in pat,le-am citi povesti,apoi am aprins veioza,le-am explicat ca sunt mari  si e cazul sa doarma singuri ,am lasat usa deschisa pe hol,spoturile aprinse pe hol,la luminozitate mica,usa de la dormitorul matrimonial deschisa si televizorul mergand in dormitorul matrimonial,sa nu le fie frica.Bineinteles au inceput sa strige ca le e sete,apoi ca vor sa faca pipi,apoi cea mica a inceput sa se smiorcaie un pic ,dar am ramas sigura pe mine si le-am explicat ca nu se va schimba nimic,vor dormi singuri in dormitorul lor de acum incolo.Noaptea a fost agitata ,ma mai strigau din cand in cand,din diferite motive,dar am avut rabdare .
 A doua seara la fel si in serile urmatoare tot asa,apoi au inceput sa se obisnuiasca si am  inceput sa mai opresc din lumini noaptea,intai pe hol,apoi in dormitorul meu,apoi si in al lor.
 Cel mai uimit a fost sotul meu,cand a venit acasa dupa doua luni.Am pus copiii in patutul lor ,i-am pupat  de noapte buna,am inchis usa de la camera lor si am mers impreuna in dormitorul nostru,parca ne pufnea si rasul,nu ne venea sa credem ca putem dormi impreuna.Cei mici ramaneau la ei in dormitor,dar nu adormeau imediat,se mai gandaceau,discutau,radeau si pentru ei era un lucru nou.

vineri, 18 iulie 2014

Sisteme de supraveghere

 Finii nostri dupa doi ani petrecuti in UK,satui de vremea de acolo,de faptul ca se imbolnaveau des, ca banii castigati le ajungeau  doar sa supravetuiasca si mai ales de felul in care sunt tratati romanii ,au revenit in tara,ea- casnica avand grija de doi copiii ,el -electrician pe un vas pe mare.
 Sa locuiesti la sat e foarte dificil,mai ales ca orice pas iti e urmarit de toate vecinile,ca orice actiune iti e analizata la sange si ca orice cuvant iti poate fi studiat pana poate fi folosit ca arma,au hotarat sa se mute din Tulcea ,tocmai in Cluj-Napoca,acolo au gasit cele mai ieftine case.
  Au luat o casa doar construita,din caramida si au finisat-o cu ajutorul unei firme de constructii,au mobilat-o dupa placul lor.Casa e la 15 kilometrii de Cluj,iar cea mai apropiata casa e la 100 de metrii,dar are toate conditiile,piscina ,gradina imensa,gard de protectie foarte sigur,dar cum finu e plecat cam 10 luni pe an,pentru siguranta familiei,au amplasat peste tot camere de supraveghere performante,de interior si exterior.Ei ii recomanda atat pentru sistemele de supraveghere cat si pentru sistemele de automatizari pentru porti.




 
Am intrat pe site-ul lor si am aflat ca firma Atu Tech  este un puternic retailer online de sisteme de securitate si automatizari.Pe langa sistemele de supraveghere,sistemele de alarma wirelles,sistemele de supraveghere HDCVI sunt cea mai noua solutie pentru aplicatiile de rezolutii mari HD si FULL HD ,ele includ atat camere de supraveghere cat si DVR-uri( inregistratoare digitale HDCVI),pe  site au si blog unde ofera mai multe informatii si multe lamuriri celor interesati.

luni, 14 iulie 2014

Firma de deratizare care ne-a scapat de sobolani

 Suntem o familie tanara si locuim intr-un sat cu maxim sase mii de locuitori,liniste..iarba verde..pasarele ce canta dimineata in copaci..toate conditiile asigurate: gaze,apa curenta ,aer conditionat,loc de munca aproape de casa.
 In urma cu 3 ani cand ne-am facut casa ,eram foarte incantati de vecinii nostrii,o familie de oameni, extrem de gospodari ,cam de 70 de ani si foarte instarita.Unicul lor fiu ,care lucreaza pe un vapor ,pe mare, le trimite bani foarte des dar si ei castiga foarte bine ,pentru ca au foarte  multe animale.
 Acum insa ,batranul are probleme cu un picior,varsta isi spune cuvantul,iar doamna,batranica,nu reuseste sa faca fata celor 6 porci,cam doua sute  de gaini,un cal cu caruta,curci ,gaste,pui de mai multe marimi ,carora li se adauga si pamantului din extravilan pe care il lucreaza singuri si pe care cultiva : porumb,floarea soarelui,vita de vie ,rosii,pepeni si multe altele,un volum de munca enorm,mai ales pentru niste batranei care nu vor sa plateasca pentru a fi ajutati si care nici nu renunta la munca ,nici la pamant,nici la animale.
   Le-am sugerat sa mai reduca macar din numarul de lighioane si mi-au spus ca nu pot pentru ca ei sunt obisnuiti cu munca si daca s-ar opri ar muri,conceptie invechita dupa parerea mea,dar atat de intalnita in mediul rural.
  Incet ,incet situatia s-a inrautatit,s-a adunat mult gunoi in curte lor,au incaput sa apara soareci,multi soareci,vecinii si-au luat doua pisici,iar apoi au aparut si sobolanii,iar gaurile au aparut si-n jurul gardului de la drum,erau foarte multi si nu le mai era teama de oameni.









 Ne-am tot gandit ce sa facem,ne era teama sa nu-si caute culcus si la noi in curte,avantajul nostru era ca nu aveam animale,nici grane in curte,doar gazon,trandafiri si ceva copaci,dar deja ne era teama sa mai iesim seara afara din casa ,sa nu ne muste pe noi sau pe copiii.Daca faceam sesizare la primarie,cel mai probabil am fi stricat relatiile cu vecinii si ar fi primit si o amenda drastica,asa ca am asteptat pana a venit copilul lor in vizita si am hotarat sa lasam problema pe seama unei firme de deratizare ,specializata si care stia cum sa puna capat problemei noastre rapid si eficient .
 La recomandarea unor prieteni am contactat firma de deratizare: Compania DDD,ii gasiti  si voi pe acest site:  http://0219662.ro/  .Ne-au explicat ca deratizarea se va face in doua etape ,pentru eficienta ,ca intr-o prima etapa se vor amplasa substante raticide,care pot fi sub forma de pasta,granule sau cuburi parafinate si ca efectul lor nu este imediat ci actioneaza dupa 7 zile,iar in a doua etapa se vor reamplasa aceste substante pentru a fi stirpiti toti daunatorii.La interior,se folosesc capcane din carton sau plastic cu adeziv dar se vor amplasa si  substante raticide ca la exterior in locurile pe unde se crede ca circula sobolani.
 Pentru ca substantele sunt toxice pentru om dar si pentru alte fiinte cu sange cald ,vecinii si-au mutat animalele pe perioada deratizarii si au mai si vandut din ele ,la sfatul baiatului lor,iar noi ne-am luat un concediu binemeritat si foarte relaxant.
  Compania DDD ofera garantie pentru lucrarile efectuate,iar substantele lor sunt profesionale si nu pot fi comrcializate de persoane neautorizate ci pot fi utilizate doar de personal instruit si autorizat.

sâmbătă, 5 iulie 2014

Particip la Vara Bloggerilor

Participati si voi!
Concursul se desfasoara in perioada 27 Iunie – 24 August si cuprinde 10 campanii individuale (este posibil ca pe parcurs sa apara mai multe campanii).
Fiecare participant se poate inscrie cu cel putin unul sau cel mult trei articole in fiecare campanie individuala. Fiecare campanie individuala are propriul sau regulament si propriul sponsor. Fiecare campanie este jurizata individual, de catre fiecare sponsor in parte, care acorda note de la 1 la 10 (cu zecimale, pentru o mai buna departajare) fiecarui articol participant. Notele se vor acorda imediat dupa incheierea perioadei de inscriere a articolelor in campaniile individuale, adica in perioada 24 August – 30 August. Castigatorii vor fi anuntati pe 1 Septembrie.
Bloggerii inscrisi in Concursul Vara Bloggerilor pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la cinci sau la toate campaniile), insa cei care se inscriu la minim 75% dintre campanii (minim 8 campanii dintre cele 10) au parte de multe beneficii. Toti participantii care se inscriu la minim 75% din campanii au sansa de a castiga una dintre cele doua tablete E-Boda oferite bloggerilor ocupanti ai primelor doua locuri in Clasamentul concursului Vara Bloggerilor.
Foarte important: Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
Toate linkurile din articolele inscrise in concurs trebuie sa fie de tip “dofollow”. Articolele care cuprind linkuri de tip “nofollow” nu sunt luate in calcul pentru jurizare.
Clasamentul concursului Vara Bloggerilor se realizeaza in functie de notele primite de la fiecare sponsor in parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecarui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel ca lupta va fi foarte stransa. Primii 2 bloggeri din clasamentul Vara Bloggerilor (in urma adunarii notelor primite de la advertiseri din cadrul fiecarei campanii individuale) vor primi cate o tableta E-Boda. Bloggerii clasati pe pozitiile 3-10 ale clasamentului Vara Bloggerilor primesc cate un cadou surpriza.
Un blogger se poate inscrie cu minim un articol si cel mult trei articole la o singura campanie. Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 45 de zile de la finalizarea jurizarii. Daca noi sponsori se vor alatura Concursului Vara Blogurilor, unele campanii vor fi lansate mai tarziu, insa inainte de 15 Iulie. Perioada de lansare a campaniilor este cuprinsa intre 27 Iunie -15 Iulie.
Un blogger se poate inscrie cu minim unul si cu maxim trei articole. Sponsorul jurizeaza fiecare articol in parte si acorda o nota de la 1 la 10 (cu zecimale) fiecarui articol. Articolul cel mai bine notat (daca bloggerul scrie mai mult de un articol pentru o campanie) din cadrul fiecarei campanii individuale intra in calcul pentru clasamentul Concursului Vara Bloggerilor.


miercuri, 2 iulie 2014

Recomand AutoHut

 De curand am fost la Sarbatoarea Teiului,intr-o localitate vecina,Luncavita.Au venit foarte multi cantareti de muzica populara,printre care si Ionut Dolanescu,dar si multi interpreti tineri: Ralfo,Shift,acesta a fost motivul principal pentru care a venit foarte multa lume din zona dar si din alte judete,de toate varstele,dar nu putem trece cu vederea nici borsul de peste la ceaun care se servea,zecile de tarabe de produse traditionale,in special miere si caruselele pentru copiii.
 Parcarea cred ca avea trei kilometrii,iar stadionul parea neincapator,patru echipaje de politie si 10 politisti roiau necontenit si zeci de jandarmi erau imprastiati prin toata zona.Binenteles ca s-a lasat cu multe sanctiuni si permise retinute mai ales pentru ca multi consumasera bauturi alcoolice.
 Pentru prima data in zece ani ,de cand am permis de conducere,m-a oprit politia si mi-a cerut actele la control,eu foarte sigura pe mine pentru ca stiam ca sunt foarte in regula,am intrebat si de ce m-a oprit.M-au pus sa ma dau jos si sa ma uit la faruri, cel de pe dreapta nu mergea,si mi-a spus ca daca il fac pe loc sa se aprinda ma lasa sa plec.Sotul ia dau un bobarnac si becul s-a aprins,am scapat,nu era prima data cand ne facea figuri becul,asa ca am oprit la statie de alimentare cu benzina si am luat un bec H7,si l-am si schimbat,cand am ajuns acasa si ne-am uitat,aveam aceeasi problema,becul nu era aprins si ne-am dat seama ca e de la suportul lui.
 Am tot cautat pe site-uri si forumuri informatii despre piese auto si despre problema noastra si am aflat ca difera acele suporturi,nu se potrivesc la toate acelasi tip.Pentru ca mai facusem comanda  si de piese Logan,cealalta masina si aveam incredere,a sunat sotul la AutoHut si a cerut consultanta,a dat numarul de caroserie ,a aflat ca se cheama soclu si am facut comanda direct prin telefon .A doua zi,de dimineata,ne-a sunat curierul,pachetul ajunsese iar soclul se potriveste perfect.
 In curand trebuie sa facem si revizia la Opel si cu siguranta vom comanda tot aici, pentru ca au toate produsele necesare in stoc ,au preturi mult mai mici ca in magazin,chiar si cu 70% mai mici,livrarea se face foarte rapid in 24 de ore si la tine acasa si la service,beneficiezi de consultanta profesionala si inca un lucru foarte important,plata se poate face si in rate fara dobanda.