vineri, 29 august 2014

RowmaniaFest-Festivalul International al Barcilor cu Vasle de la Tulcea

 Locuiesc in Dobrogea,intr-un sat din judetul Tulcea,am copilarit pe marginea canalelor pline cu apa si intesate de paduri de stuf.De curand sotul meu a revenit in tara dupa ce a muncit in strainatate o perioada si pentru ca aveam banuti puse deoparte a sugerat sa ne mutam intr-o alta zona a tarii.Dupa ce am plecat o saptamana prin tara in ideea de a alege o zona in care sa ne stabilim ,am revenit tot pe meleaguri dobrogene,aici am copilarit si aici vrem sa creasca si copiii nostrii.
 Oamenii necajiti de griji au devenit mai buni,mai ospitalieri,frumusetea locurilor,traditiile atat de bine pastrate,relatia perfecta dintre om si natura ,gustul ciorbei de peste proaspat  cu apa din Dunare,sa vezi pasarile si animalele salbatice ce se bucura de libertate si te privesc ca pe un musafir,nu as renunta la aceste bucurii pentru nimic in lume.
In perioada 29-31 august ,la Tulcea,se desfasoara Festivalul International al Barcilor cu Vasle -RowmaniaFest ,editia IV,va invit sa descoperiti zona,cu siguranta si voi ca si altii va veti indragosti de ea si veti reveni cu placere!
Festivalul incepe pe Faleza Dunarii din Tulcea.

vineri, 22 august 2014

Vara aceasta merg la Halkidiki cu Dts Travel Agency

 Sotul meu ,sofer pe comunitate,lucreaza 3 luni ,apoi are concediu o luna,el lucreaza la o firma mare care  aprovizioneaza marile lanturi de magazine din Franta,Germania si Belgia,iar sediul firmei si garajul principal se afla la Bruxelles,chiar langa aeroportul Charleroy,asa ca ii este foarte usor sa ajunga acasa pentru ca vine cu avionul,iar biletele sunt foarte ieftine ,in comparatie cu aeroportul din Zaragozza de unde mai venea.Biletele de avion le  rezerv pe Dts travel,uneori gasesc si mai ieftine ca pe site-ul celor de la Wizz -air.
 Vara aceasta venit in concediu,am hotarat sa mergem impreuna in concediu la Paris,dar pentru ca sotul meu trece foarte des pe acolo ,iar traficul e infernal si e extrem de aglomerat,am schimbat locatia si am ales Halkidiki,Grecia.,vroiam o destinatie de vacanta linistita,relaxanta unde sa ne incarcam bateriile pentru inca un an de zile.
 Ne-am informat pe Dts Travel Agency  despre ofertele de cazare din Halkidiki ,pe acest site gasesti o multime de informatii : destinatii,vacante,excursii,last minute,early booking,oferte revelion,oferte Craciun,oferte sky,oferte Paste,turism seniori,vize ,iar pentru Halkidiki aveam de ales din mai multe variante de cazare,de la o vila cu un pret de cazare extrem de mic si pana la hoteluri de 3 stele ,allinclusiv.
 Halkidiki este o destinatie renumita pe internet,foarte multi romani o recomanda si o prefera ,datorita frumusetilor paradisiace si a tarifelor foarte mici practicate de greci.
 Padurile ,plajele cu nisipul fin,golfuletele ascunse,orasele ascunse si satucurile pitoresti fac deliciul turistilor.
 Halkidiki este o peninsula care numara 3 brate: Kassandra,Sithonia,Muntele Athos,pe primele doua brate sunt plaje minunate,peisaje care va vor taia rasuflare,in timp ce bratul Muntele Athos este rezervat calugarilor si preotilor care se roaga aici si este renumit pentru cele douazaci de manastiri imprastiate pe cuprinsul bratului.
Dar Halkidiki inseamna mai mult decat soare si plaja,aici sunt multe festivaluri si evenimente culturale,peste douazeci de situri istorice,de exemplu Stagira,unde s-a nascut Aristotel si pesterile din Petralona,care a fost locuite cu 700.000 de ani in urma.
  O alta destinatie din Halkidiki este Salonic,aici gasiti numeroase obiective turistice ce merita toata atentia si tot timpul: simpolul orasului-Turnul Alb,unde puteti vizita Muzeul Bizantinsi de unde puteti admira panorama orasului .Nu de parte de Turnul Alb ,se gasesc ruinele castelului lui Galerius,apoi in continuare Arcul lui Galerius,Rotonda,apoi in continuare Biserica Sfantului Dumitru.Asa ca, ce mai stati?la drum !

miercuri, 20 august 2014

Start Me Up

 Primaria comunei in care locuiesc in colaborare cu o alta firma au organizat un curs fara plata pentru  treizeci de femei ,numit:,,Femeia antreprenor in rural,,care a avut doua faze:prima faza ,in care am invatat sa folosim calculatorul,sa facem multe documente si cum sa gasim pe internet informatiile necesare unei viitoare afaceri ,iar in a doua faza, ne-au  invatat cum sa devenim antreprenori: cum sa deschidem o afacere,pe ce sa ne bazam,cum sa facem un plan de afaceri si mai ales am invatat ca nu de la bani porneste totul ci de la o  idee stralucita si un plan de afaceri bine pus la punct.
 Eu m-am gandit sa cresc melci,iar pentru planul meu de afaceri am luat la examen nota 9,alte femei s-au gandit sa cultive lavanda sau  salvie,altele au invatat cum sa-si deschida un coafor.
 A fost foarte interesant, dar inca nu am pus in practica planul,iar ca sa te reinventezi ca antreprenor cred ca ai nevoie de ok-ul unor oameni din acelasi domeniu cu al tau,sa vezi cum merg lucrurile in alta parte,sa-ti vada planul de afaceri un om care  a reusit in afaceri ,sunt aspecte extrem de importante.
  Daca voi nu ati facut un curs de antreprenoriat dar aveti idei de afaceri si credeti in ele si in voi,daca aveti nevoie de oameni specializati care sa-si dea cu parerea despre ce aveti de gand sa faceti ,tocmai pentru a veni in sprijinul vostru ,in perioada 14-20 septembrie,la pensiunea Speranta din Predeal se va organiza scoala de antreprenoriat Start Me Up,iar mai multe informatii gasiti aici : http://startmeup.ro/ 
 SUCCES!

Cum sa tina bateria laptopului cat mai mult

 Nu stiu de ce si nici nu cred ca exista o explicatie logica ,de 3 ani,chiar in perioada vacantei ,cand sunt afara peste 35 de grade Celsius,se gasesc cei de la o firma, angajata de primaria noastra ,sa faca lucrari de intretinere pe stalpi si sa mai schimbe niscaiva fire de electricitate.Nu aer conditionat,nu curent electric,nu muzica ,inghetata de la toate magazinele topita si tot asa.Disperata m-am gandit sa gasesc o modalitate de a mari rezistenta bateriei mele de la laptop ca macar acum sa ascult miile de melodii pe care le am downloadate.
 Am aflat de pe internet ca in primul rand trebuie redusa energia atunci cand laptopul ruleaza si aceasta modificare se face din Control Panel,apoi Hardware and Sound ,Power Options,Change battery settings,Hight Performance,Change Plan settings.
.Laptopurile de astazi folosesc baterii cu litiu in loc de nichel ,iar diferenta dintre ele este ca bateriile cu nichel trebuie sa fie descarcate complet inainte de reincarcare pentru a optimiza durata de viata,pe cand bateriile de litiu nu trebuie descarcate complet inainte de reincarcare.In plus o baterie cu litiu descarcata complet ,pe care nu o incarci o perioada de timp s-ar putea sa nu mai tina apoi nici 10 secunde.Bateriile noi,cu litiu nu trebuie intotdeauna incarcate complet,daca este incarcata tot timpul complet va pierde pana la 20%din capacitate in fiecare an,indiferent de ceea ce faci si de aceasta informatie ne asigura Wikipedia.com.
Si daca totusi nu mai tine mai deloc ,mai bine va cumparati o baterie noua si cereti mai multe informatii de unde o cumparati ,eu ii recomand pe cei de la PowerLaptop.




joi, 14 august 2014

Romania inegalabila,Sinaia

 Am fost la munte de zeci de ori,eu venita de la campie,sa vad atat de multi munti in jurul meu ,e impresionant.Dupa ce am fost prin mai multe locuri,in sufletul meu,Sinaia a devenit un loc atat de drag incat acum mergem doar acolo,ne simtim ca si acasa.
 Sinaia este o statiune turistica si baleneo-climaterica,aici se afla,Castelul Peles,Pelisorul,Manastirea Sinaia,casa memoriala George Enescu,partii de schi si poti urca cu telecabina la Babele si Sfinx.Sunt sute de locuri de cazare si zeci de restaurante si periodic sunt targuri cu produse traditionale.
 Daca si voi aveti o locatie preferata ,va invit sa intrati in aplicatie si sa introduceti fotografii,pentru ca Romania e inegalabila si merita promovata.

La Castelul Peles


 Sala Armelor,in interiorul Castelului Peles


miercuri, 13 august 2014

Romania inegalabila,Vulcanii Noroiosi-Buzau

  Sotul meu e sofer profesionist pe comunitate si deseori merg la el,cate doua saptamani si vizitam orasele sau locurile pe unde face el pauza .Nicaieri,dar nicaieri nu e ca in Romania,acolo peste tot parca e doar beton, totul e asfaltat,nu mai e un loc neatins de om .
  Intorsi in tara am mers in apropiere de noi,pentru prima data ,la Vulcanii Noroiosi,in judetul Buzau ,atat de multa liniste si un peisaj atat de ciudat,eram foarte curiosi si noi si copiii,cred ca am petrecut 4 ore acolo,dar nu stim cum a trecut timpul ,a fost impresionant.
  Vulcanii noroiosi sunt rezervatie naturala ,fiind formati datorita eruptiilor din pamant a gazelor,care antreneaza spre suprafata namol si apa,la suprafata solul e sulfuros si saraturos,iar in jurul lor e un peisaj selenar.Am urcat pana acolo cu masina,foarte usor,e drumul bun si de specificat ca sunt doua zone: Paclele mici si Paclele Mari,unde se gasesc vulcani noroiosi,ambele zone se pot vizita,gasiti acolo si cazare,e o pensiune cu o frumoasa terasa.
 Daca si voi cunoasteti locuri care ne fac Romania inegalabila ,intrati in aplicatie ,pe pagina de facebook Inegalabila Romanie si incarcati fotografii,pentru ca noi romanii avem cu ce ne mandri! Fata de cei din Europa de Vest,mai avem de lucrat la capitolul curatenie si reciclare,dar nu e vina noastra,asa cred ca am fost invatati,acum e timpul sa ne protejam si pe noi si locurile dragi noua,pastrandu-le curate,de la noi vor invata si cei din jur si copiii nostrii.


Se poarta gadgeturile

 Am revenit de curand din concediu si un aspect important m-a pus pe ganduri.Aflata pe terasa unui restaurant ,am observat ca la mesele celelalte majoritatea clientilor,foarte fashion de altfel,aveau pe masa cate un telefon,care mai de care mai cool.Eu  am preferat sa-l tin in poseta,ascuns pe undeva,nu numai ca era foarte vechi,dar era si alb-negru si cu lanterna :))) ,foarte utila de altfel pe timp de noapte :)).
Asa ca intoarsa acasa m-am pus pe cautat gadgeturi must-have.Intradevar,cred ca gadgeturile de ultima ora sunt de obicei un moft,un outfit,avem impresia ca avandu-le suntem mai usor acceptati de ceilalti dar de fapt sunt un bun necesar si foarte util care ne usureaza viata.Majoritatea tinerilor au un lifestyle bazat pe incercarea de a fi la curent cu tendintele si au opinii asemanatoare in legatura cu viata ,cam toti au acum internet pe telefon,ecran tactil,cu zeci de functii.
 Zis si facut,am rascolit internetul ,mi-am achizitionat un telefon super ,dar am vazut si foarte multe accesorii si zeci de alte gadgeturi,foarte utile ,printre care un eBook-Reader foarte prietenos:Trekstor Pyrus Mini Red E-Book Reader si o bratara fitness care m-a atras din prima,pentru ca eu sunt mare amatoare de sport si doresc sa-mi imbunatatesc stilul de viata ,dar parca mereu nu am timp sau e nevoie de cineva ca sa-mi reaminteasca prioritatile.Aceasta bratara iti monitorizeaza stilul de viata,masurandu-ti miscarile corpului ,iti propune o tinta zilnica si te ajuta sa o atingi in cel mai echilibrat si sportiv mod posibil.motivandu-te si arata si super,foarte in tendinte.
    Nike Fuel Band Black Ice Size S,e o bratara ce apartine brandulul Nike ,are un super design,armonios si functional iar materialele sunt de foarte buna calitate.Pun pariu ca acum eu o sa fiu cea care ii inspira pe ceilalti!

luni, 11 august 2014

Folii de protectie de la SmartProtection

 Tehnologia a avansat foarte mult, daca pana nu de mult telefoanele aveau ecran alb-negru,in ziua de astazi un smarthphone sau o tableta sunt produse accesibile si foarte utile,un smarthphone poate tine cu usurinta locul unui laptop si pentru ca sunt atat de importante ar trebui sa le protejam impotriva zgarieturilor,amprentelor,a contactului cu diverse lichide si mai ales de praf.
 Mi-am achizitionat de curand o tableta Samsung si pentru ca am vrut sa o pot folosi nu doar pentru internet ci si ca gps,media player,sa aiba si sunet bun sa ma si tina bateria dar mai ales sa fie si 3 g cu functia de call sa o pot folosi si ca telefon,am dat un pic mai mult pe ea,asa ca era musai si o protectie mai ales ca atunci cand am cumparat-o am citit review-urile celorlalti cumparatori si scriau ca se zgarie foarte usor.
 Am comandat de pe SmartProtection, o folie de protectie pentru tableta Samsung  ,in primul rand avea reducere de pret,mi se explica foarte clar cum se monteaza,erau specificate  foarte multe informatii si intradevar nu numai ca este foarte usor de montat dar e perfect transparenta s nu ma deranjeaza la touch ,va recomand si voua sa va protejati investitiile,indiferent daca sunt telefoane,tablete,laptopuri,aceste folii de protectie le fac mult mai durabile..

sâmbătă, 9 august 2014

Cum poate deveni un magazin online mai profitabil

 Am o mare pasiune,de a modela din pasta fimo,diverse obiecte: cercei,pandantive,brelocuri,inele,bratari.Fimo e ca o plastilina care se si modeleaza asemeni plastilinei,de diferite culori din care se pot modela diferite obiecte,mie personal imi plac cerceii buburuze si  inelele trandafir,care ,dupa modelare se coace la foc foarte mic.iar dupa ce se coace se intareste devenind asemeni ceramicii,pastrandu-si insa culorile vii.
 Aflandu-ma in crestera copilului si ajutata fiind de mama mea in cresterea copilului,am avut destul timp liber de a-mi dezvolta aceasta pasiune ,de a inventa noi modele si de a testa diferite tehnici de modelare.
 Am reusit sa fac destule modele de cercei,caci pe cercei ma axam,se vindeau cel mai bine si dupa ce am facut si un curs de artizanat,m-am gandit ca pentru a ma extinde ar fi super daca mi-as deschide un magazin online,astfel ar descoperi si mai multa lume creatiile mele si as reusi sa vand mai mult.
 Am reusit sa-mi deschid acest magazin online,un site de fapt,dar nu aveam idee cum sa-l promovez.Am cautat pe internet metode de promovare si am descoperit  aplicatia retargeting.ro ,ce foloseste personalizarea site-urilor si a newsletterelor pentru optimizarea conversiei.Aceasta aplicatie promite o crestere medie cu 30 % a vanzarilor magazinelor online.
 Aplicatia foloseste bannere inteligente si personalizeaza newsletterul pentru fiecare utilizator in parte ,folosindu-se de istoricul si modul de navigare al acestuia.Astfel,vizitatorii care au intrat deja pe site si care au facut anumite actiuni ,vor fi marcati ca facand parte dintr-o audienta si segmentat,apoi i se vor arata o serie de reclame,text sau imagine specifice fiecaruia.
 Cu alte cuvinte site-ul se modifica si se customizeaza in functie de ce cauta clientii,mi se pare o idee inovatoare ,extraordinara si  musai de testat.
 

joi, 7 august 2014

Cadouri online

 In curand,mai exact pe 15 august ,de Sfanta Marie,e ziua de nume a nasului nostru de cununie,Marian.Va spun sincer ca atunci cand e vorba de cadouri,mai ales cadouri pentru barbati , ma blochez,nu stiu ce sa cumpar si de unde sa cumpar.I-am tot luat seturi de cosmetice in diferite combinatii,parfum cu gel de dus,after shave cu  deodorant,si multe alte combinatii si i-am daruit si multe haine: camasi si bluze ,chiar ramasesem fara idei cand am descoperit un magazin online : GiftsBoutique ,cu o multime de idei de cadouri din cele mai diverse la preturi foarte accesibile.
   Gasiti pe acest site de la brichete Zippo,cutii cu accesorii de vin,trabucuri Davidoff si pana la uneltele multifunctionale de buzunar si seturi de barbeque cu sort ,mi se par foarte interesante si mult diferite fata de ce i-am daruit pana acum sigur o sa-l surprind placut.
  Mai  mult am observat ca daca te abonezi la newsletter ti se acorda si o reducere de 5% la prima comanda,mi se pare excelenta aceasta promotie.
 Paradoxal,acum aveam la dispozitie o gama prea larga,imi era greu sa aleg un singur cadou,dar m-am gandit ca nasul nostru fiind sofer de meserie si aflandu-se mai mereu pe drum,o unealta multifunctionala de buzunar,ar fi cadoul perfect, pentru ca este dotata cu : cleste ascutit,cutit cu lama dreapta,cutter fire,cutter fire dure,surubelnita foarte mica,surubelnita mica,surubelnita medie/mare,surubelnita Philips,snur de atasare,deschizator conserve/sticle,tirbuson,foarfeca,fierastrau,gauritor si este extrem de necesara dar mai ales utila .
 

Cu siguranta si pentru alte ocazii o sa apelez tot la ei,pentru ca au mai multe categorii de cadouri, pentru copiii,femei,barbati,casa ,birou ,animale,hobby,dar si cosuri cadou ( pentru botez si dinner,cand mergi in vizita la prieteni).

miercuri, 6 august 2014

Recomand magazinul Climatico

 Locuiesc in sud-estul tarii si aici,in Campia Baraganului,verile sunt foarte aspre,toride si secetoase .Deja de cativa ani aerul conditionat nu mai e un lux ci un produs accesibil si necesar,mai ales ca si noptile sunt sufocante si nu te poti odihni pentru a avea energie a doua zi.
 Pe blocuri se observa la majoritatea apartamentelor prezenta aparatelor de aer conditionat si din ce in ce mai multi oameni il folosesc si in mediul rural.
 Dornici ne a ne achizitiona un astfel de aparat am mers intai la meducul de familie,pentru a-i cere parerea,pentru ca exista mituri cum ca ar fi daunator copiilor,iar medicul mi-a spus ca nu e problema atata timp cat aerul nu bate direct asupra copilului,cat diferenta de temperatura fata de mediul exterior nu e mare si mai ales atata timp cat am grija ca saptamanal sa curat foarte bine filtrele ,pentru ca acolo se dezvolta bacterii care se pot raspandi in camera si pentru ca am primit acordul lui am si trecut la achizitionare.
 Am intrat pe Climatico,pentru ca auzisem de ei,niste prieteni de familie comandasera de aici si erau foarte multumiti si ni i-au recomandat, si am studiat oferta de aparate de aer conditionat,preturile sunt  accesibile,gama e larga si  diferentiata in functie de capacitatea de racire.
Pentru ca vroiam sa-l montam pe hol si cum holul e despartit de living printr-o arcada ,am hotarat sa luam unul cu o putere mai mare ,de 12000 btu si ne-am oprit la acesta din imagine :
 
Un mare avantaj il constituie faptul ca tot aceasta firma se ocupa si de montarea aparatului de aer conditionatsunt acreditati,asa ca nu e nevoie sa caut o alta firma pentru instalare,mai mult de atat personalul este calificat si are o experienta de peste 10 ani in acest domeniu,lucru deloc de neglijat in ziua de astazi si tot ei se ocupa de verificarea periodica a acestor aparate si de service-ul in perioada de post-garantie.

marți, 5 august 2014

Cabinet stomatologic pentru copii si adulti

Am un baietel de sapte anisori si in urma cu doua luni ne-a vizitat Zana Maseluta si a luat cu ea  un dintisor de lapte,dar nici vorba sa-i creasca un dinte definitiv in loc si are si o carie la masea,care il deranjeaza de cate ori mananca,mai mult de atat nu bea lapte si chiar daca incerc eu sa-i introduc in alimentatie produse lactate ma bantuia gandul ca nu are calciu si de aceea nu-i creste dintisorul,asa ca am mers la medicul de familie,pentru ca ,in zona ,nu sunt cabinete particulare stomatologice ,iar medicul mi-a recomandat sa merg la un medic stomatolog pediatru .
 Am o prietena,care e la a patra vizita la stomatolog,cu fetita ei,la o clinica particulara din Bucuresti.Fetita ei ,a avut nevoie de aparat dentar ,pentru ca dintii ii cresteau inghesuiti si mi-a sugerat sa merg cu baietelul meu,de la inceput la un cabinet stomatologic renumit ,pentru ca sanatatea dentara a copiilor e extrem de importanta,ea a neglijat si acum cheltuie mult si chinuie si copilul cu numeroasele drumuri .
 Ingrijorata fiind ,am inceput sa caut mai multe informatii si am aflat ca dintii strambi,inghesuiti sau distantati sunt o problema foarte serioasa,in majoritatea cazurilor necesitand aparat dentar , ca probleme dentare pot cauza afectiuni gastrice cauzate de o masticatie defectuoasa ,ca la prima vizita copilul este consultat de un specialist in stomatologie generala si daca acesta observa o dezvoltare anormala ni se va recomanda un ortodont,acesta se ocupa de diagnosticarea,prevenirea si tratarea tulburarilor de dezvoltare dentara si faciala.
Tot de pe net am aflat ca factorii genetici sunt principalii vinovati de aparitia acestor probleme si cum sotul meu are dintii foarte strambi si majoritatea rudelor lui au aceasta problema,m-am ingrijorat si mai mult,dar sunt si alti factori cum ar fi suptul degetului,caderea prematura sau prea tarzie a unui dinte.
 Mai mult de atat ar trebui sa mergem cu cei mici la control stomatologic,inainte de cadea dintilor de lapte,chiar daca cel mic nu are probleme,chiar daca nu are carii sau nu-l doare nici un dintisor,pentru ca dintii de lapte sunt foarte  importanti si trebuie ingrijiti cu mare atentie ,pentru ca ajuta copilul sa se alimenteze corect si pastraza locul dintilor care urmeaza sa creasca.
 Tot cautand pe internet,nu am putut sa nu observ numeroasele  recomandari ale mamicilor ,catre un cabinet stomatologic ,numit Dental Praxis  si am gasit pe site o multime de informatii extrem de utile si multe raspunsuri la intrebarile mele.cum ar fi ca  la acest cabinet se pune accent pe relatia dintre cel mic si medic,printr-un mediu ambiental  placut care sa le inspire siguranta si care ii ajuta sa nu fie speriati ci sa aiba incredere in medic,mai mult ii responsabilizeaza si ii ajuta sa-si formeze un ritual de ingrijire si curatare a dintisorilor,asa ca ,multumita de ceea ce am citit si la recomandarile mamicilor care au mers deja acolo am hotarat ca in curand  sa ne facem programare.

Cosmetice si parfumuri romanesti El Divino

 Noi romanii ar trebui sa ne mandrim cu produsele noastre ,autentice,pentru ca in timp s-a dovedit ca suntem cu mult mai buni decat ceilalti in mai multe domenii.Un domeniu care merita si trebuie promovat e cel al producatorilor de parfumuri.
  El Divino este producator de parfumuri si distribuitor de produse cosmetice,iar ceea  ce apreciez eu ,este ca ei pun accent pe detalii,calitate si pe ceea ce isi doreste clientul.Mai mult de atat ei lucreaza permanent pentru a-si mari gama de produse .
  Produsele lor  ,El Divino, sunt testate dermatologic si au un excelent raport calitate pret.,nu exista comanda minima iar pretul este de producator.La parfumuri exista varianta vrac sau ambalata si sigilata in cutii.
  Am descoperit pe site ca poti incepe o afacere promovand si vanzand produsele lor,fie ca reprezent (persoana fizica),fie ca distribuitor(persoana juridica),eu fiind fost coordonator la o firma de cosmetice si stiind ca se poate castiga astfel,mi s-a parut foarte interesanta aceasta oportunitate.
  Va invit sa vizitati site-ul http://www.el-divino.ro  si sa comandati produsele excelente !


 


duminică, 3 august 2014

Pe barba ta

In aceasta vara Philips lanseaza provocarea "Fii pe barba ta" ,prin gama de produse Click and Style ,doua modele de aparate de ingrijire versatile ,pentru orice stil.Mai multe detalii gasiti pe site  si pe Facebook  .
 #pebarbata poti castiga ! Pe site e un concurs ,se pune la bataie o excursie all-inclusiv la mare,trebuie doar sa incarcati o fotografie selfie si sa spuneti ce inseamna sa fii pe barba ta.
 Eu ador barbatii cu barba,de fapt pe cei care nu apar proaspat rasi,barbatul e barbat cu barba ,plus ca barba e o bariera naturala impotriva razelor solare nocive si incetineste si imbatranirea prematura a pielii pentru ca o mentine hidratata.

sâmbătă, 2 august 2014

Gesturi mici venite din suflet

Chiar daca am scris deja un articol la provocarea lui Constantin ,am ramas totusi pe ganduri si am realizat ca nu fac multe pentru ceilalti si m-am tot gandit cum as putea sa bucur oamenii,cum as putea sa fac ,ca un gest de-al meu sa aduca zambetul pe fata cuiva.
 Asa ca am scos din sifonerul copiiilor toate hainutele care le ramasesera mici,le-am spalat ,le-am calcat ,va spun sincer ca de obicei le aruncam la tomberon daca nu le mai veneau,indiferent de starea lor si am mers la o familie saraca dar cu multi copiii de la mine din sat si le-am daruit.De obicei cand treceam prin dreptul casei lor si vedeam multimea aceea de copiii ii judecam pe acei parinti si ma gandeam ca nu au ce sa le dea sa manance si tot mai fac alti copiii,acum pentru prima data nu i-am mai judecat ci am vrut sa-i bucur ,le-am dus si produse de ingrijire,pasta de dinti cu periute,cateva sapunuri,pana si premergatorul fetitei mele si mi-am luat si copiii sa vada ca nu toti copiii au de toate ,sa constientizeze ca sunt norocosi ca au parinti care se chinuie sa le ofere tot ce-si doresc.Ce bucurosi erau cei mici... ma saluta de cate ori trec pe acolo.
  Ma bucur de aceasta realizare si promit de acum sa ajut atat cat pot,pentru ca nici noi nu avem bani pusi deoparte ci traim de la un salariu la altul,dar nu asta conteaza ci gestul in sine.

De ce sa cumperi anvelope online de la AnvelopeMAG.ro?

Sunt posesoarea unui Opel Corsa C ,cu motor de 973 cmc,o masina de dama dupa parerea mea,nu consuma mai mult de 5 litri la suta de kilometrii la drum lung, foarte economicoasa si la taxe,stabila in curbe ,robusta desi este mica,cu spatiu suficient pentru pasageri dar cu un portbagaj mic.
 Credeti-ma am invatat despre ea pe parcurs pentru ca o conduc deja de trei ani si cum sotul lucreaza in strainatate nu mi-as fi dorit sa-mi faca probleme,asa ca o tin din scurt cu intretinerea,pana acum doar i-am facut schimbul de ulei de doua ori.
Singurele dezavantaje sunt faptul ca nu are aer conditionat si motorul mic nici nu-mi permite sa-i atasez un astfel de dispozitiv dar sincer nici nu-mi doresc pentru ca eu racesc foarte des vara si nu suport aerul conditionat si inca un lucru extrem de important,portbagajul e foarte mic,de abia incap cateva cumparaturi de la supermarket.
Acum insa e musai sa-i cumpar anvelope si cum noua femeilor ne plac cei mai frumosi pantofi m-am gandit ca si ,,Mireluta,, ca asa-i spun masinii mele,merita cele mai bune si mai potrivite anvelope de vara si cum nu as avea unde si cum sa le transport pana acasa de prin vreun depozit si nici nu m-as pricepe sa le cumpar dar mai ales ca trebuie sa trec bacul ca sa ajung in cel mai apropiat oras de unde sa cumpar,singura varianta salvatoare ramanea sa comand pe internet.
 Asa ca am dat ,,search,, pe Google la "anvelope vara"si am tot rasfoit nestiind exact de unde sa comand ,pana m-am oprit la AnvelopeMAG.RO  si a fost cea mai buna alegere pentru ca iti ofera consultanta tehnica profesionista,au livrare gratuita la minim doua anvelope comandate ,livrare rapida in 24/48 ore oriunde in tara,au peste 5000 de modele de anvelope,toate produsele sunt noi si exista in stoc,trei ani de garantie,comanda se poate face fie pe site fie prin telefonsi am vazut ca pe site au si jante si produse pentru camion,produse agroindustriale si multe promotii super ,asa ca ,acum stiu unde sa comand!


vineri, 1 august 2014

Gesturi frumoase

Constantin ne provoaca sa povestim despre ultimul gest frumos pe care l-am facut,in ideea incurajarii oamenilor de a face lucruri bune in orice perioada a anului.
 Nu pot sa ma laud ca fac gesturi frumoase mereu,doar din cand in cand mai donez cate doi euro,trimitand mesaj la numarul acela format din patru cifre.De ziua mamei  de curand i-am organizat o petrecere surpriza,i-am comandat tort si am chemat multe rude ,mai ales ca mama mea implinea cincizeci de ani.Si bunicii i-am luat un tort,cand a implini saptezeci si doi si i-am facut surpriza ,am mers la dansa toti nepotii si stranepotii ,dar astfel de gesturi nu mi se par deosebite ci chiar normale mai ales cand le faci apropiatilor.
 Gesturile frumoase sunt acelea pe cere le faci fara sa le planuiesti,strainilor,pe moment,ceva simplu si de care sa nu stie nimeni,nu trebuie sa ne laudam noi cu ceea ce facem ci sa vorbeasca ceilalti despre noi.
Eu traiesc la tara si ne cunoastem intre noi majoritate,ne salutam si ne zambim cand trecem pe strada unul pe langa celalalt dar cand ajung intr-un oras si vad cum oamenii trec unii pe langa altii nepasatori,ma ingrozesc,nu zic sa se salute dar le e sila sa se si priveasca si au aceeasi fata nepasatoare toti si culmea majoritatea sufera de singuratate.cCred ca o vorba buna adresata cuiva la nevoie e cel mai frumos gest pe care-l poti face in aceasta lume atat de interesata de lucruri materiale.

Pe barba ta

 Am fost singura la parinti si de aceea mi-am dorit mai multi copiii,dar am facut doar doi,un baiat si o fetita,mi-as fi dorit macar trei,dar sotul a spus nu,ca eu ii fac repede dar apoi raspunderea cresterii lor cade  pe el,pe barba lui .
  Ne-a fost greu de la inceput,imediat dupa nunta noastra ,tatal sotului meu s-a imbolnavit,au urmat sase luni de stat prin spitale cand sotul meu a renuntat la locul de munca pentru a-si ajuta tatal ,dar intr-un final socrul meu  a murit lasandu-ne daramati sufleteste si financiar.
 A urmat dezbaterea mostenirii,care ne-a impovarat si mai mult.Atunci sotul meu a luat hotararea de a pleca la munca in strainatate ,sofer pe tir,munceste doua luni si revine in tara o luna.Asa am reusit sa ne ridicam o casa,potrivit de mare,nu ne-am intins ca sa o putem termina in aceasta viata,asa am reusit sa vedem marea pentru prima oara,la opt ani de nunta,asa am reusit sa ajungem la munte si sa facem multe petreceri fara sacrificii.
 Acum a revenit in tara si s-a angajat pe aici,tot sofer,dar traim fara sa avem datorii la banca,fara sa facem excese,traim simplu si curat,impreuna.
  Recunosc eu inca traiesc pe barba lui,a sotului,stau inca acasa si am grija de copiii,iar el,sotul meu e extrem de responsabil si familist,iar noi il rasplatim iubindu-l si respectandu-l.
 #pebarbata dragule se ridica acum si copiii si invata de la tine sa respecte si sa pretuiasca familia si vreau sa-ti multumesc!
  Daca si voi aveti un tip responsabil langa voi,pretuiti-l si laudati-va cu el,merita toata atentia noastra!
In aceasta vara ,Philips,lanseaza  provocarea 'Fii pe barba ta!" ,prin gama de produse Click and Style,doua modele de aparat de ingrijire versatile,pentru orice stil. Mai multe detalii gasiti pe site si pe Facebook!