vineri, 30 ianuarie 2015

Cum alegi un telefon bun

 Ca femeie,cand trebuie sa imi cumpar un telefon nou,in primul rand ma intereseaza designul,sincer,asta e,poate multi vor spune ca e gresit,dar pe noi,femeile,nu prea ne intereseaza ce e bine ci doar ce ne place noua.
 In primul rand sa nu fie carcasa de culoare neagra,orice alta culoare,alb ,roz dar nu negru,apoi  marime,bineinteles,cat mai mare :)) ,de 4-5 inch ,chiar 5 inch.,nu mai mare ,ca nu vrem sa-l folosim cu amandoua mainile.
 Camera foto este extrem de importanta,doar o sa punem zilnic poze pe retelele de socializare)).Dar nu numarul de megapixeli e important ci  senzorul  foarte bun,pentru ca ne plac pozele clare. Inca un aspect foarte important,camera frontala e esentiala,e foarte importanta pentru apelurile video dar si pentru selfiuri .
 Daca o sa ai un telefon performant ,o sa-l folosesti foarte mult,pentru aplicatii,jocuri,asa ca foarte mult conteaza si cat tine bateria,macar sa tina de dimineata pana seara,majoritatea nu tin pentru ca daca au un display mare consuma si mai multa energie.
 Eu am doua telefone preferate si amandoua vin de la Allview.
 Primul:  Allview A5QUAD,care are si sloganul:Traieste viata la maxim!,are un procesor Quad Core de 1,3 Ghz,display de 4,3 inch,doua camere foto,Android ,conectivitate 3G,jocuri,social media si multe aplicatii utile ,este disponibil in doua culori:alb si negru si este cel mai accesibil smarthphone Quad Core de la Allview.




Al doilea : Alview V1 Viper i,pe langa numele,pe care il ador,este un smarthphone dual sim 3G,DE 4,7 inch,Quad Core,Android,GPS,Bluetooth,cu o camera principala imensa de 8 MPcu HD,pentru filmari de buna calitate si cu o camera secundara de 2 Mp si cu o baterie care tine mult,il gasiti in 5 culori: alb,negru,albastru,galben,roz .




Dragii mei,daca v-au cucerit aceste telefoane,atunci va invit pe BlogAwards.ro unde puteti si voi castiga un telefon  Allview C6 Quad.Mult succes!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu