marți, 5 august 2014

Cosmetice si parfumuri romanesti El Divino

 Noi romanii ar trebui sa ne mandrim cu produsele noastre ,autentice,pentru ca in timp s-a dovedit ca suntem cu mult mai buni decat ceilalti in mai multe domenii.Un domeniu care merita si trebuie promovat e cel al producatorilor de parfumuri.
  El Divino este producator de parfumuri si distribuitor de produse cosmetice,iar ceea  ce apreciez eu ,este ca ei pun accent pe detalii,calitate si pe ceea ce isi doreste clientul.Mai mult de atat ei lucreaza permanent pentru a-si mari gama de produse .
  Produsele lor  ,El Divino, sunt testate dermatologic si au un excelent raport calitate pret.,nu exista comanda minima iar pretul este de producator.La parfumuri exista varianta vrac sau ambalata si sigilata in cutii.
  Am descoperit pe site ca poti incepe o afacere promovand si vanzand produsele lor,fie ca reprezent (persoana fizica),fie ca distribuitor(persoana juridica),eu fiind fost coordonator la o firma de cosmetice si stiind ca se poate castiga astfel,mi s-a parut foarte interesanta aceasta oportunitate.
  Va invit sa vizitati site-ul http://www.el-divino.ro  si sa comandati produsele excelente !


 


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu