luni, 19 mai 2014

Festivalul Filmului European

Cele peste 40 de filme (drame,comedii,filme biografice,ducumentare si de animatie) din 25 de tari ,proiectate in Bucuresti si Targu-Mures in cadrul Festivalului Filmului European in perioada 9-15 mai,ne-au surprins,ne-au bucurat amintindu-ne ca impartasim aceleasi valori europene: inspiratie,multiculturalism,traditie ,ceativitate.
 

Festivalul a fost organizat de Institutul Cultural Roman in colaborare cu Reprezentanta Comisiei Europene in Romania sub egida EUNIC si cu sprijinul ambasadelor si centrelor culturale ale tarilor participante.
Aproape 6000 de spectatori au vizionat peliculele in cadrul Festivalului Filmului European.Doua sali de cinema din Bucuresti: Studio si Elvire Popesco au gazduit filmele festivalului,lor li s-a adaugat si Cinema Arta din Cluj.
  Documentarul,,Bucuresti,unde esti?,,prezentat in avanpremiera la Festivalul Filmului European , regizat de Vlad Petri a castigat premiul publicului .Premiul publicului este unul onorific si de popularitate,oferit de organizatori peliculei care a adunat cele mai multe voturi pe http://www.ffe.ro/ .
  Detalii despre proiectii,eveniment si alte informatii se gasesc atat pe site-ul http://www.ffe.ro/ cat si pe pagina lor de facebook https://www.facebook.com/ffeRomania

   
  

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu