duminică, 18 mai 2014

O casa curata cu produse ecologice

  Pastrarea unei atmosfere curata in casa e foarte importanta pentru sanatatea intregii familii.
  Deoarece folosirea unor produse de curatare ce contin substante chimice pot mai mult dauna sanatatii prin provocarea de astm,alergii,probleme respiratorii sau dermatologice ,mai ales in cazul copiilor,va recomand sa folositi produse de curatat ecologice.
   Praful de pe covoare  eu il aspir de doua ori pe saptamana si neaparat curat sacul aspiratorului dupa fiecare aspirare.
   Expunerea indelungata si folosirea excesiva a pesticidelor pot provoca probleme grave: de la probleme respiratorii pana la dezvoltare anormala a creerului,de aceea va recomand solutii naturale si ecologice de curatat de la Planet Pure si Ecodo.
   Planet Pure este o firma austriaca specializata in producerea de detergenti bio din nuci de sapun.Gama lor cuprinde detergenti bio de rufe,detergenti bio de vase,balsamuri naturale de rufe,solutii bio de curatare a geamurilor,toaletei sau a diferitelor suprafete din casa,au inclusiv o gama de detergenti bio dedicata copiilor.Produsele sunt certificate Austri Bio Garante.
Un produs miraculos la care nu renunt niciodata este sprayul  pentru indepartarea petelor ,de la Ecodo,sprayul este eficient pentru indepartarea petelor de fructe,iarba,cerneala,grasimi si este foarte usor de utilizat: se agita apoi se pulverizeaza pe pata ,se freaca putin apoi se lasa sa actioneze 15 minute,dupa care se spala normal.
  Contra gandacilor de bucatarie sau insectelor din casa,va recomand : Insecticidul ecologic pe baza de piretru,potrivit pentru combaterea insectelor precum: muste,tantari,molii,viespi,purici,capuse,furnici,paianjeni,gandaci .

Pentru rufe recomand folosirea detergentilor  bio din nuci de sapun.Eu folosesc de ceva timp detergentul bio pentru rufe delicate din nuci de sapun  cu miros de trandafiri.Contine 1,55 l ,suficient pentru 31 de spalari. 

Multe alte produse  si informatii gasiti pe site-ul www.nucidesapun.ro  cat si pe pagina de facebook a acestora Nuci de sapun

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu