vineri, 30 mai 2014

Paint Party in Romania

 Events prezintă LIFE IN COLOR, cea mai mare petrecere cu vopsele din lume, pentru prima oara în România! Pe 12 iulie, turneul UNLEASH se dezlănțuie pe plaja Loft din Mamaia. Culori fosforescente, tunuri cu vopsea (pe bază de apă, care nu afecteazaă îmbrăcămintea sau pielea), lasere, acrobați, artificii și muzică dance cu DJ internaționali de top: Roger Sanchez,Adventure Club,Ernesto Ferreyra,DJs from Mars,Greeg&Onuc, o producție impresionantă, de talia Sensation, sunt ingredientele turneului UNLEASH.

 LIFE IN COLOR este un stil de viață, o cultură. Ceva care-ti permite să lasi la o parte toate grijile si să fii tu insuti. Simbolizează libertatea. Nu trebuie să tii cont de etichete, de cum te îmbraci sau de cum arati. Singura regulă a petrecerii (alta ca participantii să se joace frumos între ei) este de a purta alb pentru a spori efectele 3D pe vopselele viu colorate.
 Biletul costa 100 de lei si se pot cumpara de pe eventim.ro sau in reteaua Eventim,pe 12 iulie,la intrare biletul va costa 130 lei.
  Evenimentul este recomandat MTV si PROFM.
  Fiti alaturi de noi si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/LifeinColorRomania   ,unde va puteti anunta participarea la eveniment iar mai multe informatii gasiti pe site-ul oficial http://www.lifeincolor.com/

Un comentariu :

  1. Ca în fiecare an, evenimentele dedicate Zilei internaţionale a copilului vor fi organizate cu atenţie şi dăruire pentru cei ce reprezintă viitorul, pentru cei ce dau sens vieţii nostre, pentru copiii. La mulţi ani cu împliniri şi realizări, tuturor copiilor!

    RăspundețiȘtergere