vineri, 16 mai 2014

In the mood for Prokofiev

 Alexandru Tomescu este cel mai apreciat violonist roman.A studiat in Romania ,Elvetia si S.U.A ,a castigat  cele mai importante competitii de profil din lume si concerteaza pe toate meridianele globului.
  Eduard Kunz este castigator al unora dintre cele mai importante competitii de pian din lume ,aflandu-se in topul celor mai buni 10 pianisti.Este nascut in Siberia iar legatura sa cu Romania s-a format cand a castigat Concursul International ,,George Enescu,, 2007 .
  Cei doi va invita la un regal muzical: Turneul  National Stradivarius 2014-In The Mood for Prokofiev.Programul este unul foarte atractiv:Integrala Sonatelor pentru vioara si pian de Serghei Prokofiev,precum si o serie de lucrari de acelasi compozitor pentru aceste doua instrumente.

  Acest turneu cuprinde 12 orase din Romania:

   -Targu Mures   -18 mai  -Palatul Culturii
 
  -Bistrita          -20mai  -Sinagoga

  - Cluj-Napoca-21mai  -Casa Studentilor

  -Timisoara      -25 mai -Filarmonica,,Banatul,,

  -Oradea         -27 mai -Filarmonica Oradea

  -Hunedoara   -29mai  -Castelul Corvinilor

  -Sibiu            -30mai  -Filarmonica Sibiu

 -Pitesti            -2iunie  -Casa de Cultura a sindicatelor

 -Craiova         -4iunie  -Filarmonica,,Oltenia,,

 -Bacau           -7 iunie -Filarmonica Bacau

 -Iasi              -9iunie  -Universitatea de Muzica

 -Bucuresti      -11iunie -Sala Radio

Turneul Stradivarius se afla in topul celor mai importante evenimente culturale ale stagiunii de muzica clasica si este dedicat in fiecare an unei cauze de responsabilizare sociala.Anul acesta banii vor fi donati Fundatiei Hope and Homes for Children Romania,fundatie care este dedicata inchiderii institutiilor de tip vechi si relocarii copiilor in asistenta sociala sau in case de tip familial.

Biletele se pot comanda aici .

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu