sâmbătă, 10 mai 2014

Tratament anticelulitic

   Celulita,pana nu demult era un subiect tabu,mai ales vara ,cand imbracam rochite sau mergem la mare.Celulita  este o modificare a tesuturilor subcutanate ,modificari induse in special de cresterea tesutului gras de sub piele.
  Acest aspect de coaja de portocala este o afectiune care nu tine cont de varsta sau de greutate corporala.
  Acum se stie ca majoritatea femeilor se confrunta cu aceasta problema, mai ales pe coapse si brate,iar ultimul timp au aparut pe piata diferite tratamente anticelulita.,foarte eficiente,dar frumusetea trebuie sa inceapa din interior.
 Desi aceasta  problema care tine de aspectul fizic  ne poate afecta si psihic nu toata lumea isi permite sa cheltuiasca banii sau timpul in saloanele de cosmetica si sa testeze diferite aparate, putem incerca eliminarea celulitei acasa.
  In primul rand pentru o piele elastica trebuie sa avem un regim alimentar sanatos ,sa consumam minim 2 litri de apa pe zi si sa consumam multe fructe si legume,bogate in fibre si vitamine.
 Apoi activitatea fizica nu trebuie neglijata,de la mersul pe jos,pana la jogging,mers cu bicicleta,sala,macar 1-2 ore pe saptamana,sportul este foarte util in eliminarea celulitei.
 Un alt remediu la fel de eficient e masajul anticelulitic,in acest sens recomand folosirea cremei de masaj termoactive Deliline-crema riscaldante  de la Total Pro Beauty,fabricata in Italia si care are un pret accesibil pentru calitatile ei.Crema se aplica din abundenta si se maseaza apasat cam 15 minute dupa care va aparea efectul de incalzire si inrosire.La mine produsul si-a facut destul de repede efectul si pentru mine a fost un lucru foarte imbucurator
.Un alt aspect,la fel de important:trebuie sa evitam stresul.Cand suntem stresate procesel biochimice sunt perturbate,la fel si unele functii si tesuturi,ceea ce duce la aparitia celulitei,asa ca: relax and be beautiful!!!
   

Un comentariu :